TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A Cetelem Zöldsuli program célja már kilencedik éve a kisiskolások környezetvédelmi oktatása, környezettudatos nevelése. A pályázaton bármely magyarországi általános iskola bármely osztálya indulhat, tehát akár az iskola összes osztálya, a pályázók közül összesen 30 osztály egyenként 150 000 forint értékű támogatást kap. A 2019-es pályázatból azon osztályok sincsenek kizárva, akik a korábbi években már nyertek a pályázaton.

 

A pályázat témája az idei évben: "Szemetelj okosan! A jövőnk nem játék!”

 

Pályázati anyagként olyan kidolgozott projekt ötleteket várunk, amelyek célja az iskolában, vagy az otthon keletkező hulladékok hatékony csökkentése. A pályázati mű fő eleme a projekt leírás, amely illusztrálható bármilyen szabadon választott stílusban és kézműves technikával készült alkotással; lehet kép, plakát, installáció, oktató- vagy szóróanyag, transzparens, képregény, de más kreatív, figyelemfelhívó, edukatív jellegű alkotás is. A megvalósítás nem feltétel, de a kiválasztott projekt ötlet kidolgozásában aktívan kell részt vennie az egész osztálynak.

 

A nyeremény átvételének feltétele, hogy az iskola rendelkezzen alapítvánnyal, mert a nyeremény kifizetése az alapítványon keresztül történik.

 

A pályázók köre: általános iskolai osztályok

A pályázat beérkezési határideje: 2019. november 15. 10.00 h

 

A pályázat kiírója:Magyar Cetelem Bank


Bővebb információ:
http://cetelemzoldsuli.hu/

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha ugyanis valaki csak hallgatja a tanítást, de nem követi, hasonlít ahhoz az emberhez, aki természettől kapott arcát tükörben nézegeti.""
(Jakab levele 1,23)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Mozgásfejjlesztő bemutató foglalkozás (Inkluzív Akadémia)

27.
FEBR.

English-speaking countries contest for 5-8 b classes

27.
FEBR.

Farsang

28.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE