TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

„Hálás vagyok”

2018. 11. 30. 14:04 | HÍREK

Ha azt halljuk, hálaadás, a legtöbb embernek Amerika, a pulyka, nagy lakoma jut eszébe. A hálaadás valóban egy észak-amerikai ünnep. A hagyományok szerint az őszi betakarítások után adnak hálát a termésért Istennek. A hála azonban ennél több: érzületben, gondolatban, szavakban, tettekben kifejeződő válasz. Az Isten kegyelmét, jóságát, áldásait megtapasztaló hívő ember válasza.

A kótaji István Király Baptista Általános Iskola november 29-én tartotta hálaadó ünnepségét. Az iskola tanulói zöldség-gyümölcs szimbólumokra írták hálaadó gondolataikat, amelyeket a nap kezdetén osztályonként elhelyeztek a paravánokra. Ezek ékesítették az ünnepi helyszínt, ahol 10 órától az 5.a és 5. b osztályos tanulók szívmelengető ünnepi műsorát tekinthették meg az iskola tanulói és a tisztelt vendégek. A gyerekek színvonalas műsora után Szabó Balázs gospel zenész varázsolt egy fergeteges hangulatú koncertet a színpadra. Az ünnepi délelőtt záró akkordjaként az osztályok kézműves foglalkozás keretein belül beszélgettek tovább a hála magasztos érzéséről.

Reméljük, hogy a mai nap üzeneteként a jelenlévők szívből jövő hálájától és szeretetétől napról napra jobb lesz a világ.

                                                                          az István Király Baptista Általános Iskola nevelőtestülete

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE