TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Az év nevelőtestülete 2013-ban: Illéssy Sándor Baptista Szakközép- és Szakiskola

2014. 01. 09. 15:33 | HÍREK

 

A Baptista Szeretetszolgálat Elnöksége 2013-ban AZ ÉV NEVELŐTESTÜLETE DÍJATadományozta az Illéssy Sándor Baptista Szakközép- és Szakiskolának. A díjat első alkalommal adományozták, és egy közösség részesült elismerésben. Egy olyan közösség részesült elismerésben, amely pedagógiai alaptevékenységén túl sokrétű munkájával, elkötelezettségével élővé és jól szemléltethetővé teszi a baptista intézmények mottóját: több mint iskola.

A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásába való kerülés, az új fenntartó számunkra újszerű kezdeményezései, programjai energiát és fantáziát mozgattak és mozgatnak meg. Iskolánk 43 éves múltja alatt többször változtak az iskola falai, épületei, de nem változott a bennük munkálkodó pedagógusok fő célja: emberséget és tudást adni tanítványainknak, hogy megfelelő személyiségjegyekkel felvértezve értékes emberekké váljanak.

MINDEN TISZTELET ÉREM elismerésben részesült Demeter István tanár úr, aki 33 éve, 1980-ban kezdte pályafutását iskolánkban. Demeter István tanár úr a fémipari tantárgyak oktatójaként, osztályfőnökként, a kézilabda szakosztályunk edzőjeként, munkaközösség-vezetőként tartósan magas színvonalú, aktív, önzetlen munkavégzésével hozzájárul iskolánk sikereihez. Gratulálunk elismeréséhez! Milyen lehet intézményvezetőként egy ilyen közösségben dolgozni? Áldás. 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Indulj el egy úton… vetélkedő meghírdetése

24.
OKT.

Pályaválasztási szülői értekezlet 8.évfolyamon

24.
OKT.

Megoldjuk értekezlet

24.
OKT.

Reformáció napja (10.31.)

24.
OKT.

Temetőlátogatás, elhunyt diákjaink, kollégáink sírjának felkeresése

25.
OKT.

Reformáció napja

25.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE