TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Gyula visszavárt, visszamentünk

2014. 01. 09. 16:07 | HÍREK

 Egy héttel a nagyon jól sikerült II. Illéssy Gasztro Kupa – országos ételművészeti verseny – után pincér- és szakácstanulóinkra újabb megmérettetést várt. 2013. december 14-én Gyulára látogattunk, hogy egy újabb gasztronómia vetélkedőn, az V. Göndöcs Benedek Gasztronómiai Emlékversenyen vegyünk részt.

Pincértanulóink, Szatmári Anita és Farkas Tamás az előkelő második helyezést érték el ésezüstéremmel tértek haza! Másik pincértanuló párosunk, Örsi Adrienn és Kányási Norbertéppen csak lemaradt a dobogóról, eredményük egy negyedik hely és az ezzel járó különdíj lett.

Szakácstanulóink, Szabó Nikolett és Litkei Brigitta ugyancsak negyedik helyezést értek el, és ők is különdíjban részesültek. 

Eladótanulóink, Bolgovics Anna és Süveges Alexandra oklevéllel térhetett haza a nagyon erős, 24 nevezést számláló kereskedők versenyéről. Karácsonyi díszcsomagolásuk sokak tetszését megnyerte. 

Tóth László tanár úr cukrász artisztika kategóriában indulva különdíjat kapott. 
Felkészítő pedagógusok:Ari Katalin(eladó),Vasas Mónika (szakács), Hajdu-Ráfis Tamás, Horváth Ferenc és Tóth László(pincér). 

Tóth László szakoktató 

Ui.: Gratulálok az éjszakákba nyúló felkészülést vállaló diákjainknak, az őket felkészítő munkatársaimnak. Az iskola büszke az elért eredményetekre! 

Toldi Attila igazgató

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE