TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

100 cipősdoboznyi ajándék az EURO-ban

2014. 12. 17. 09:36 | SULI BLOG - DIÁKOK ÍRÁSAI

Immáron második alkalommal rendeztek cipősdoboz osztást az EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában. Az intézmény a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtési akciójához csatlakozott, melynek debreceni ünnepnapjára, az összegyűlt dobozok átadására 2014. december 12-én került sor.

 

 

 

Az ünnepség délután 16.30-kor kezdődött. Száz gyermek, óvodások, alsó és felső tagozatos diákok, valamint szüleik tiszteltek meg minket részvételükkel és kaptak nagy szeretettel és jó szívvel összeállított csomagot. A gyerekek örömmel várták az ajándékokat; egészen csodálatos élmény volt saját szemmel látni, hogy szemükben ott csillogott az öröm, a boldogság.

 

Novákné Kónya Zita igazgatónő köszöntője után következett az ünnepség számomra legmeghatóbb része, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének, Szenczy Sándornak a beszéde, melyben kiemelte, kapni jó, de adni ezerszer jobb, ha az ember tiszta szívvel, szeretettel adja. Két legkedveltebb történetét mesélte el nekünk: az egyik tanulsága az volt, hogy ha az ember nem hall vagy nem lát, akkor is érezheti és éreztetheti a szeretetet. A másik egy kambodzsai kisgyerekről szólt, aki jelképesen szívét markolta meg s adta oda, kifejezve ezzel érzéseit.

 

Sokan könnyeztek, meghatottság látszódott mindenkin – ezek után nehéz volt megszólalnom, hiszen én következtem a műsorban. Két, számomra legkedvesebb dalt énekeltem, melyek a szeretetről és a szerelemről szólnak. Tágra nyílt szemekkel néztek a gyerekek, ami hihetetlen érzés volt; mindenki mosolygott.

 

Ezután az ajándékok kiosztása következett – Szenczy Sándor és iskolánk pedagógusai is osztották a csomagokat.

 

Ünnepségünket Szabó Csaba oktatási igazgató zárta, megköszönve a sok munkát és a fáradhatatlanságot. A délután vendéglátással fejeződött be, üdítőt és házi süteményeket kínáltunk a gyerekeknek, valamint mindenki válogathatott a ruhaadományokból is.

 

Igazán jó helyre kerültek az ajándékok – reméljük, mindenkinek szereztünk egy kellemes, emlékezetes délutánt.

 

Jónás Evelin 10. A

EURO Baptista Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Bemutató órák az alsó tagozaton

19.
NOV.

Pályaválasztási szülői értekezlet

19.
NOV.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

19.
NOV.

Pályaorientációs nap: Szakmák udvara + nyílt nap

19.
NOV.

Nyílt nap a leendő 1. osztályosok szüleinek

19.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE