TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

<19 Szabadfogású Számítógép verseny

0000. 00. 00. 00:00 |

Animáltál? Programoztál? Videót vágtál? Robotot építettél? Weboldalt terveztél? Ha vonz a technika, a géped segítségével alkotsz, kísérletezel és kitaláltál valami igazán egyedit, nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre! Ösztöndíjak és további értékes tárgynyeremények várnak rád, valamint egy kiállítás keretein belül bemutatjuk a munkád és ezen felül még a nyertesek közül választjuk ki azokat a szerencséseket, akik elutazhatnak Ausztriába, Németországba vagy Svájcba!


Idén is várjuk a tizenkilenc évesnél fiatalabbak alkotásait, hogy a verseny keretében díjazhassunk újabb kivételes pályázatokat! Alapozd meg a jövőd velünk, legyél idén te az, aki nálunk debütál a jövő legmenőbb fejlesztésével!

 

Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás és az, hogy élvezd, amit csinálsz!

 

Nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre október 17. (hétfő) éjfélig és mutasd meg mire vagy képes!


Mit gondolsz a jövőről? Van olyan probléma, amire számítógéppel találtál megoldást? Küldd el nekünk azt a munkádat, amit a legérdekesebbnek tartasz és azt is, amit mások tartanak annak! Egy versenyző több pályaművel is nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is!


Mutasd meg a nagyvilágnak, mire képesek a számítógépet kedvelő, használó, kísérletező fiatalok és hogy a gép előtt ülés nem haszontalan időtöltés!

 

Jelentkezz, és legyél TE a legjobb 2016-ban!


A feltételek röviden:

  • nem töltötted be a 19. életévedet*
  • regisztráltál az oldalra
  • feltöltötted a pályamunkád
  • aláírva feltöltötted a nevezési lapot! (ha nem tudod feltölteni, postán is beküldheted.)

*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2016. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

 

IDŐZÍTÉS

 

A nevezés kezdete:
2016. szeptember 1. (csütörtök)

 

A pályamunkák és a nevezési lapok feltöltésének (vagy postára adásának) határideje:
2016. október 17. (hétfő, éjfél)

DÍJAK

 

A verseny legjobbjait értékes díjakkal jutalmazza a zsűri. Ahogy minden évben, idén is abban a szellemben alakítjuk a nyeremények listáját, hogy amit adunk, valóban hasznos és használható legyen a díjazottak számára. Az elmúlt években ezért nagyon sokféle díjat adtunk át az ösztöndíjaktól a tárgynyereményekig (GoPro sportkamera, mobiltelefon, notebook, Ipad mini, digitális rajztábla). És az előző évekhez hasonlóan, idén is jár az összes pályázónak egy új, egyedi tervezésű versenyes póló!

 

És persze, ha bekerülsz a nyertesek közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés utazó, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit Zürichben, Drezdában vagy Linzben, és bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!


ZSŰRI

 

A beérkező műveket informatikusokból, művészekből, zenészekből, korábbi versenyzőkből és tanárokból álló zsűri bírálja el.

 

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb információkról és hírekről!

 

Töltsd le a verseny idei plakátját és tedd ki az iskoládban!  Segíts minket, hogy a verseny híre minél több pályázóhoz eljuthasson!


További kérdésed van? Írj nekünk!
verseny@c3.hu

 

Szervező: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ
1022 Budapest, Szpáhi utca 20.
www.c3.hu | info@c3.hu

 

A verseny hivatalos, letölthető versenykiírása:
a versenykiírás PDF formátumban

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Beteljesedett az idő, és már közel van az Isten országa. Tartsatok bűnbánatot, és higgyetek az evangéliumban.""
(Márk evangéliuma 1,15)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Ölelj át zenei előkészítő kicsinek

16.
OKT.

1. szülői értekezlet

16.
OKT.

GEOGEBRA belső továbbképzés

16.
OKT.

Teadélután

17.
OKT.

Diákparlament (13:00 óra)

17.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE