TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

<19 Szabadfogású Számítógép verseny

0000. 00. 00. 00:00 |

Animáltál? Programoztál? Videót vágtál? Robotot építettél? Weboldalt terveztél? Ha vonz a technika, a géped segítségével alkotsz, kísérletezel és kitaláltál valami igazán egyedit, nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre! Ösztöndíjak és további értékes tárgynyeremények várnak rád, valamint egy kiállítás keretein belül bemutatjuk a munkád és ezen felül még a nyertesek közül választjuk ki azokat a szerencséseket, akik elutazhatnak Ausztriába, Németországba vagy Svájcba!


Idén is várjuk a tizenkilenc évesnél fiatalabbak alkotásait, hogy a verseny keretében díjazhassunk újabb kivételes pályázatokat! Alapozd meg a jövőd velünk, legyél idén te az, aki nálunk debütál a jövő legmenőbb fejlesztésével!

 

Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás és az, hogy élvezd, amit csinálsz!

 

Nevezz a <19 Szabadfogású Számítógép versenyre október 17. (hétfő) éjfélig és mutasd meg mire vagy képes!


Mit gondolsz a jövőről? Van olyan probléma, amire számítógéppel találtál megoldást? Küldd el nekünk azt a munkádat, amit a legérdekesebbnek tartasz és azt is, amit mások tartanak annak! Egy versenyző több pályaművel is nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is!


Mutasd meg a nagyvilágnak, mire képesek a számítógépet kedvelő, használó, kísérletező fiatalok és hogy a gép előtt ülés nem haszontalan időtöltés!

 

Jelentkezz, és legyél TE a legjobb 2016-ban!


A feltételek röviden:

  • nem töltötted be a 19. életévedet*
  • regisztráltál az oldalra
  • feltöltötted a pályamunkád
  • aláírva feltöltötted a nevezési lapot! (ha nem tudod feltölteni, postán is beküldheted.)

*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2016. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

 

IDŐZÍTÉS

 

A nevezés kezdete:
2016. szeptember 1. (csütörtök)

 

A pályamunkák és a nevezési lapok feltöltésének (vagy postára adásának) határideje:
2016. október 17. (hétfő, éjfél)

DÍJAK

 

A verseny legjobbjait értékes díjakkal jutalmazza a zsűri. Ahogy minden évben, idén is abban a szellemben alakítjuk a nyeremények listáját, hogy amit adunk, valóban hasznos és használható legyen a díjazottak számára. Az elmúlt években ezért nagyon sokféle díjat adtunk át az ösztöndíjaktól a tárgynyereményekig (GoPro sportkamera, mobiltelefon, notebook, Ipad mini, digitális rajztábla). És az előző évekhez hasonlóan, idén is jár az összes pályázónak egy új, egyedi tervezésű versenyes póló!

 

És persze, ha bekerülsz a nyertesek közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés utazó, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit Zürichben, Drezdában vagy Linzben, és bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!


ZSŰRI

 

A beérkező műveket informatikusokból, művészekből, zenészekből, korábbi versenyzőkből és tanárokból álló zsűri bírálja el.

 

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb információkról és hírekről!

 

Töltsd le a verseny idei plakátját és tedd ki az iskoládban!  Segíts minket, hogy a verseny híre minél több pályázóhoz eljuthasson!


További kérdésed van? Írj nekünk!
verseny@c3.hu

 

Szervező: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ
1022 Budapest, Szpáhi utca 20.
www.c3.hu | info@c3.hu

 

A verseny hivatalos, letölthető versenykiírása:
a versenykiírás PDF formátumban

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Teleki Pál Kárpát-medencei Földrajz, földtan verseny iskolai forduló

18.
FEBR.

Az általános iskola továbbítja a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig a Felvételi Központnak.

18.
FEBR.

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

18.
FEBR.

Farsangi napok - Pitypang Óvoda, Sásastó Úti Óvoda

18.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE