TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

A BIG diákjai egy német újságban

2017. 04. 06. 12:24 | HÍREK

Az Erasmus+ mobilitás keretén belül szervezett márciusi külföldi szakmai gyakorlatunkon résztvevő diákjainkról egy német helyi újság fotót jelentetett meg. A Budapesti Innovatív Gimnázium és Szakgimnázium magyar diákjai és a Bad Doberan-i iskola német diákjai büszkén mutatják az Europass mobilitási igazolványukat a Bad Doberan-i iskola előtt. A képen a diákjaink, Pálvölgyi István mesterszakács oktatónk és a német diákok láthatóak. 


A projekt záró disszeminációja március 30-án volt az iskolánk diákjainak és munkatársainak. Galgóczy Éva koordinátor nyitotta meg a rendezvényt, és foglalta össze a 2016-os Erasmus + programot, melynek záróakkordja volt a márciusi projekt. Megdicsérte a résztvevő diákokat, hogy nagyon együttműködőek, rugalmasak, érdeklődőek és szorgalmasak voltak, aminek köszönhetően minden felmerülő problémát könnyen meg tudtak oldani. A diákok prezentálták a szakmai gyakorlatukat (Zemniczki Viktória-Diószegi Vivien, Varga Karolina-Szabó Eszter és Portik Dóra). A prezentáció saját készítésük kép- és filmanyagból készült. A filmet Nagy Márk Ádám készítette. A videó képes összefoglalója volt a kint töltött napoknak. A munkában készült képek mellé bekerült a szabadidő eltöltése is. Továbbá fontosnak tartották, hogy Pálvölgyi István szakoktatóval történt közös főzésekről is megemlékezzenek, ezeket „Örömfőzésnek” nevezték el.
A terem megtelt diákokkal, a vendéglátósok mellett eljöttek a kiadványszerkesztős diákjaink is.
A nap várt eseménye volt az Europass Mobilitás igazolvány átadása, melyet Szabóné Borbás Anikó igazgató asszony adott át a projektben résztvevő diákoknak. A disszeminációt Galgóczy Éva tanárnő zárta le, és felhívta a figyelmet arra, hogy nyáron indul a következő programunk, sikeres pályázati elbírálás esetén.

Köszönjük diákjainknak az élményekkel teli beszámolót!

A képhez tartozó eredeti szövegrész: 
Präsentieren stolz ihre „Euro-Pässe“: deutsche und ungarische Azubis vor der Beruflichen Schule in Bad Doberan.

Quelle: Foto: Lennart Plottke

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE