TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Addetur, a szuperhősképző

2019. 05. 22. 16:53 | HÍREK

Addetur, a szuperhősképző film elérhető ide kattintva!

Az Addetur Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakiskola 25 éves fennállásának alkalmából tartott ünnepélyes rendezvényt, melynek fővédnöke Herczeg Anita Asszony, a Köztársasági Elnök Felesége volt, 2019. május 2-án tartottuk az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az eseményen került sor az Addetur, a szuperhősképző című, intézményünkről készült film bemutatására, valamint az évforduló alkalmából, diákjaink körében meghirdetett irodalmi pályázat nyerteseinek díjazására.

A rendezvényen beszédet mondott Kékesné Czinder Gabriella igazgató asszony, valamint dr. Szabó Csaba, a Baptista Szeretetszolgálat oktatási főigazgatója. Kitüntetés, hogy a konduktív pedagógia értékeinek közvetítéséért iskolánk díszoklevelet kapott a Pető Intézettől, melyet Feketéné dr. Szabó Éva, a Semmelweis Egyetem Pető András Kar általános dékánhelyettese, Konduktív Pedagógiai Központ igazgatója adott át.

Huszonöt éven keresztül formálódtunk, alakultunk, igazodtunk, s váltunk mára olyan iskolává, melyről talán nem szerénytelenség azt állítani: egyedülálló Magyarországon. Olyan integrált és inkluzív oktatási – nevelési modellt valósítottunk meg, amelyben minden gyereknek helye van, ahol mindannyiuk befogadó és elfogadó környezetben tanulhat, ahol minden diák azt a segítséget, azt a támogatást kapja meg, melyre szüksége van függetlenül attól, milyennek született!

A jubileum alkalmából készült dokumentumfilm médiaszakköröseink közreműködésével, a Nemzeti Tehetség Program, valamint az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg. Célunk, s talán nem túlzás azt mondani, missziónk az volt, hogy bemutassuk azt a nevelés-oktatási modellt, melyet sikeresen megvalósítottunk iskolánkban.

Az Addetur, a szuperhősképző alkotói:

  • Rendező: Vizi Mária
  • Vágó: Hargittai László
  • Hangmérnök – technikus: Péchy Tamás
  • Operatőr: Szepesi Gábor
  • Asszisztensek: Bogdán István, Buliczka Gergő, Szalay Kornél, Tyeklár Viktor

Diákjaink irodalmi alkotásait szakmai zsűri bírálta el, melynek elnöke Tóth Krisztina, József Attila-díjas, a Magyar Köztársaság Babérkoszorú díjával kitüntetett író-költő volt.

A vers kategória díjazottjai:

A próza kategória díjazottjai:

A rendezvény műsorvezetői Rónai Boglárka és Stark Gábor (intézményünk történelem-, illetve rajztanárai voltak).

Köszönjük mindenkinek, aki eljött rendezvényünkre, és velünk ünnepelt!

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE