X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Angol nyelvből és matekból kiváló!

2018. 05. 07. 10:06 | HÍREK

A kisújszállási Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola és Kollégium diákja a közelmúltban remek eredményeket ért el.


Ozsváth Szabolcs 7.a osztályos tanuló számára ez a tanév hozta el azokat a lehetőségeket, amelyekben megmutathatta kiemelkedő angol tudását. Négy versenyre neveztünk, három továbbjutásos országos szintű volt, egy pedig megyei. Ez utóbbit Tiszaföldvár rendezi minden évben, az idén Szabi első helyezett lett a hetedikesek között.

Az Országos Angol Nyelvi Versenyre csak a 7-8 évfolyam nevezhet, innen a korcsoportjából megyei elsőként meghívták az országos döntőbe, amely május 19-én lesz Békéscsabán. Részt vett a Tudásbajnokságban is, ennek első része levelezős, az első félévre arany minősítést kapott. Megyei döntőbe jutott, ahol második lett.

   Januárban úgy gondoltuk, hogy a BME-hez tartozó LANGWEST Nyelvi Központ Országos Tehetségkutató Tanulmányi Versenyén is elindul. Itt kategóriát lehetett választani.  Mi a 4.-re gondoltunk, mivel ennek a végén siker esetén szóbeli középfokú nyelvvizsga bizonyítványt kapnak. Az írásbeli után 10 versenyzőt hívtak a döntőbe. Szabi a 2. helyen jutott tovább – még egyszer megemlítem hetedik osztályos tanulóként- 120 versenyzőből, középiskolások között. Ezt a helyezést a magnóhallgatás és a szóbeli forduló után is megtartotta, úgyhogy egy országos 2. hellyel és szóbeli középfokú nyelvvizsgával zárta ezt a kemény megmérettetést.

Az angol mellett matematikából is több versenyen indult. A Kalmár László Matematika Versenyen megyei 1. helyezett lett. Az Alapműveleti Matematika Verseny körzeti fordulóján 4. helyezett. A Tudásbajnokságon matematikából is indult, az első levelezős félévre arany minősítést kapott, a megyei döntőről 3. helyezést hozott.

A Szegő Gábor Matematika Versenyen megyei döntőbe jutott, majd még részt vesz a téglási versenyen és a Medve Matekon is.

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ne fizessetek a rosszért rosszal, se a szidalomért szidalommal. Mondjatok inkább áldást, mert arra kaptatok meghívást, hogy áldás legyen az örökségetek.""
(1Péter 3,9))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Zárvatartás

22.
JÚL.

A bukott tanulók kiértesítése a javítóvizsgák időpontjáról

02.
AUG.

Tantárgyfelosztás küldése a fenntartónak jóváhagyás céljából

15.
AUG.

Tanév záró-nyitó értekezlet

26.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE