TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Angol nyelvi tábor Nagyhalászban

2014. 07. 15. 15:53 | HÍREK

A nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskolában angol nyelvű alkotótábor vette kezdetét a Baptista Szeretetszolgálat és amerikai testvérszervezete jóvoltából. A program lebonyolítását tizenkét, az USA Észak Karolina államából érkező animátor, illetve a Szeretetszolgálat nyolc munkatársa segíti.

 

Az egyhetes tábor szervezése már a tél folyamán elkezdődött, az első küldöttség még múlt év decemberében járt Nagyhalászban, amikor a vendégek ismerkedtek az iskola tanulóival, pedagógusaival. A kedden indult program hat csoportban zajlik, napi váltásokkal. A gyermekek sportolhatnak, kézműves foglalkozáson alkothatnak, betekintést nyerhetnek az amerikai kultúrába, élő nyelvi környezetben gyakorolhatják az angol nyelvet. A vendégek ismerkedhetnek hazánk, településünk szépségeivel, kultúránkkal, a magyar emberekkel. A hét folyamán tíz hátrányos helyzetű családot is felkeresnek, akiket tartós élelmiszerekből álló adományokkal segítenek. A program zárásaként vasárnap a művelődési házban számot adnak a csoportok a heti munkájukról, a rendezvényt Pintér Béla koncertje színesíti. A műsort megtekinti Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke is. Az előadás után közös ebéd zárja az eseménydús hetet, melyen a táborban résztvevő gyermekek szülei is részt vesznek.

 

Ujhelyiné Magyari Zsuzsanna

                  Igazgatóhelyettes

Csuha Antal Baptista Általános Iskola

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozó értekezlet esti 10.-12. évfolyam

26.
JAN.

„Téli örömeink az óvodában” címmel kiállítás szervezése

26.
JAN.

Szülői értekezlet 12. évfolyam

26.
JAN.

Beiskolázási szülői értekezlet

26.
JAN.

Félévi osztályozó konferencia

27.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE