TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Angol nyelvi tábor Tégláson is

2017. 07. 03. 16:33 | HÍREK

Az idei tanévben 128 tanuló részvételével és 33 felnőtt közreműködésével valósult meg a baptista angol nyelvi tábor immár ötödik alkalommal.

 

Minden reggel nyolc órakor zenés dicsőítéssel kezdődött a nap. A tanulók a délelőtti órákban a Biblia világát tanulmányozták. A tízórait követően a Texas-ból érkezett tanárok a gyerekek idegen nyelvi készségeit fejlesztették, szókincsüket gazdagították. Az amerikai tanárok nagy része már az elmúlt években is közreműködött a tábor programjának megvalósításában. Rodney, Debra, Lindsey, Jess, Peggy, Kory, és Charris nagy szeretettel tértek vissza a téglási gyerekekhez. Az ebéd előtti percekben még interaktív játékok is vártak a gyerekekre a tornateremben és a kosárlabda pályán. A délutáni órákban szabadidős tevékenységek gazdag kínálatából választhattak a táborlakók. Legnépszerűbb a kézműves foglalkozás volt - mely több csoportban zajlott-, de lehetett bowlingozni, társasjátékozni, és a gyerekek megismerkedhettek a softball szabályaival is. A sportpályán vidám sorversenyek kerültek megrendezésre. Az idén újdonság volt a flashmob. A lányok Sallainé Nagy Zsuzsa irányításával sajátították el a táncmozdulatokat. A csütörtöki napon Pintér Béla keresztény énekes látogatott el a táborba és adott egy nagyon sikeres koncertet. A pénteki napon Ki Mit Tud? - dal zárult a vidám hét. A rendezvényre minden csoport látványos produkciókkal készült. Péntek délután került sor a tanúsítványok átadására. A gyerekek a jó hangulatban eltöltött közös munka után a jövő évi viszontlátás reményében búcsúztak tanáraiktól.

Köszönjük az amerikai tanároknak, az angol nyelvi munkaközösségnek, valamint az újfehértói és a téglási Baptista gyülekezetnek a közreműködését a tábor megszervezésében.

Szilágyiné Bodnár Erzsébet igazgató

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Békességet hagyok rátok. Az én békémet adom nektek. Nem úgy adom nektek, ahogy a világ adja. Ne nyugtalankodjék a szívetek s ne csüggedjen.""
(János evangféliuma 14,27))

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE