TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Arany János Pedagógiai Díjat kapott Ari Katalin

2016. 06. 14. 13:33 | HÍREK

2016. június 3-án a városi pedagógusnap keretében köszöntötte a város vezetése a kisújszállási intézmények pedagógusait. Tatár Zoltán alpolgármester úr köszöntője után Ari Katalin közgazdász tanárnő, iskolánk pedagógusa Arany János Pedagógiai, Kulturális, Művészeti Díj önkormányzati elismerésben részesült. A kereskedelmi képzésünkben 2008 óta dolgozó kolléganő munkája során arra törekszik, hogy tanulóink szakmaszerető szakemberekké váljanak, akik ismerik mesterségük csínját-bínját, s megállják helyüket a munka világában. Diákjait eredményesen készíti fel a különböző szakmai versenyekre is. Kiemelendő, hogy az irodalom iránti szeretete kapcsán több tanulót készített fel különböző szavalóversenyekre, s maga is szívesen mond verset ünnepségeken. Ari Katalin kiváló kolléganő, akivel öröm együttdolgozni, s gratulálunk kitüntetéséhez!


A városi ünnepségen közösen búcsúzunk el nyugdíjas éveiket megkezdő pedagógusoktól is. Iskolánkból decemberben Csiki Mária gyógypedagógus-logopédus tanárnő, augusztustól pedig Monoki Kálmánné könyvtáros tanárnő kezdte/kezdi meg nyugdíjas éveit. Több évtizedes pedagógusi munkájuk elismeréseként mindketten átvehették a Pedagógus Szolgálati Emlékérem díj miniszteri elismerést. Köszönjük az iskoláért végzett elhivatott munkájukat, s jó egészséget kívánunk számukra!

 


A Díszteremben megrendezett ünnepségen elismerték az iskolák legkiválóbb versenyeredményt elért tanulóit és felkészítő pedagógusaikat. Az Illéssy-iskolából 23 diák és 9 pedagógus könyvjutalmának és oklevelének átadására került sor. Eredményeikkel nagyban hozzájárultak tanévünk szép sikereihez. Köszönöm lelkiismeretes munkájukat.

Toldi Attila

igazgató

Illéssy Sándor Baptista Gimnázium,

Szakgimnázium és Szakközépiskola

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE