X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Közös hangverseny Kisújszálláson

2017. 04. 21. 06:41 | HÍREK

Március 31-én a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő iskolák közös hangversenyét rendezték meg Kisújszálláson. 


Meghívásunkat ismét elfogadta a budapesti Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola és a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Jelenlétével megtisztelte rendezvényünket Oros Róza, a Baptista Tehetségsegítő Tanácsmegbízottelnöke, valamint Szász Veronika területi oktatási igazgató asszony, aki a Szentírásból idézett gondolatokkal nyitotta meg a rendezvényt:

„Isten, amikor megalkotott benneteket, képességeket és készségeket adott nektek. Ezeket az Istentől kapott tálentumaitokat ne ássátok el, hanem kamatoztassátok úgy, ahogyan azt eddig is tettétek” – bátorította a fellépőket azigazgató asszony.

Nagy öröm számunkra, hogy harmadik alkalommal lehetünk házigazdái ennek a közös hangversenynek, ahol a három művészeti iskola növendékei együtt léptek színpadra. Az elmúlt pár év alatt szoros baráti és szakmai együttműködés jött létre iskoláink között, melynek köszönhetően többször találkoztunk különböző hangversenyeken és szakmai napokon. Új kezdeményezésként nyári művészeti táborunkban szeretnénk tovább bővíteni közös munkánkat, lehetőséget biztosítva a három intézmény diákjainak arra, hogy egy igazi alkotói közösségben töltsenek el egy hetet.

Reméljük, hogy ennek köszönhetően iskoláink közötti kapcsolat a jövőben még szorosabbá válik. Mindannyiunk számára felemelő érzés volt, hogy a színpadra lépő növendékek lelkükből muzsikálva varázsolták el a hallgatóságot és előadásukat saját egyéniségük jellegzetességeivel fűszerezték. Ezúton is szeretné megköszönni a fellépőknek, hogy műsorszámaikkal örömet szereztek Kisújszállás város közönségének: Széplaki Edit igazgató és Bögösné Szász Edit igazgatóhelyettes.

 


KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Minden jó adomány és minden ajándék felülről van, a világosság Atyjától száll alá, akiben nincs változás, még árnyéka sem a változásnak.""
(Jakab levele 1,17)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Az általános iskola értesítést küld a Köznevelési /Szakképzési hídprogramba történő javaslatról

17.
JÚN.

Szóbeli vizsga – érettségi – középszint

17.
JÚN.

11.évfolyam - mellékszakképesítés vizsgák

17.
JÚN.

Szóbeli érettségi vizsgák

17.
JÚN.

Osztályozó konferencia (08:00 óra)

17.
JÚN.

Szakmai gyakorlat

17.
JÚN.

Napközis tábor/1.

17.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE