TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Baptista Iskolák Központi Tanévnyitó Ünnepsége

2019. 09. 13. 09:43 | HÍREK

“Ne félj, mert megváltottalak,

neveden szólítottalak, enyém vagy!”

Ézsaiás könyve 43,1.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Nagykun Baptista Oktatási Központ adhatott helyet a Baptista Iskolák Központi Tanévnyitó Ünnepségének szeptember 2-án Kisújszálláson. A rendezvény két helyszínen folyt.

Az ünnepélyes tanévnyitó a Kossuth Lajos Általános Iskola és Kollégium tagintézmény udvarán zajlott. Megkülönböztetett szeretettel köszönthettük körünkbenBartos Mónika miniszteri biztos asszonyt, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő urat, a Baptista Egyház és a fenntartó Baptista Szeretetszolgálat vezetőit, városunk alpolgármestereit, a társ egyházak és intézményfenntartók képviselőit.

A gyermek kincs. Kincsek, akiket egy időre kölcsönkapunk és rajtunk, pedagógusokon is múlik, hogyan tudjuk őket hitben, tudásban megalapozni egy biztos felnőttkorra.

Az ünnepi műsort színessé tette az első osztályosok fogadalomtétele, a harmadikosok néptánca, a kórusok éneke és a most induló gimnáziumi osztály képviseletében elhangzott szavalat. A rendezvényen felléptek a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola tanárai. Megható volt a nemzeti imádságunkat, a Himnuszt kamarazenekari kísérettel énekelni.

A ünnepség az Illéssy Sándor Szakgimnázium és Szakközépiskolai tagintézményben folytatódott szalagátvágási ceremóniával. Az iskolafenntartó Baptista Szeretetszolgálat pénzügyi támogatásának köszönhetően tavaly ősszel az Arany János utcai épület valamennyi külső nyílászárója kicserélődött. Idén tavasszal pedig a homlokzat felújítására és az épület festésére került sor.

A köszöntő szavalatot és éneket követően, igazgató úr, valamint a Kereskedelmi- és Iparkamara elnökének méltató szavait hallgathattuk meg.

A megújult épület előtt a nemzeti szín szalagot Bartos Mónika miniszteri biztos asszony, Dr. habil Kovács Tibor alpolgármester úr, Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke és Toldi Attila igazgató úr vágták el.

A 2019/2020-as tanévben is arra fogunk törekedni, hogy „hittel és szakértelemmel” végezzük a ránk bízott feladatot.

 

Szász Veronika

Baptista Szeretetszolgálat

területi igazgató

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE