TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Baptista Tehetség Tanács hírek

2018. 12. 04. 10:17 | HÍREK

2018. december 3-5-ig háromnapos belső továbbképzést tart a BTST Robotika Tehetségműhelye, Abán Csaba műhelyvezető vezetésével Nagyhalászban, mely immár a harmadik ilyen alkalom. 

Azok az érdeklődő kollégák vehetnek részt, akik szívesen szerveznének iskolájukban robotika tehetség csoportot. Jelenleg a két tehetségpontból vannak itt kollégák, a Csuha Antal Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola, akkreditált kiváló tehetségpont, valamint a Farkas Gyula Baptista Általános Iskola Sárosd, regisztrált tehetségpont. A cél az, hogy megismerkedjenek a műhely szervezésének tárgyi, személyi feltételeivel, valamint elsajátítsák az EV3-as robotot alkalmazó műhelyek indításához szükséges módszertani ismereteket.

A következő képzésünk márciusban Velencén lesz, a Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnáziumban, (Európai Tehetségpont) ahol Pécsről, Petőfibányáról, Velencéről lesznek kollégák. A tavaszi időszakban tervezünk egy találkozót, a már működő robotika tehetségműhelyek számára. Szeretnénk egy robotika tábort is szervezni a nyáron, a kiemelkedően tehetséges tanulók részvételével.

 

Oros Róza BTST elnök

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE