X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Baptista Tehetség Tanács hírek

2018. 12. 04. 10:17 | HÍREK

2018. december 3-5-ig háromnapos belső továbbképzést tart a BTST Robotika Tehetségműhelye, Abán Csaba műhelyvezető vezetésével Nagyhalászban, mely immár a harmadik ilyen alkalom. 

Azok az érdeklődő kollégák vehetnek részt, akik szívesen szerveznének iskolájukban robotika tehetség csoportot. Jelenleg a két tehetségpontból vannak itt kollégák, a Csuha Antal Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola, akkreditált kiváló tehetségpont, valamint a Farkas Gyula Baptista Általános Iskola Sárosd, regisztrált tehetségpont. A cél az, hogy megismerkedjenek a műhely szervezésének tárgyi, személyi feltételeivel, valamint elsajátítsák az EV3-as robotot alkalmazó műhelyek indításához szükséges módszertani ismereteket.

A következő képzésünk márciusban Velencén lesz, a Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnáziumban, (Európai Tehetségpont) ahol Pécsről, Petőfibányáról, Velencéről lesznek kollégák. A tavaszi időszakban tervezünk egy találkozót, a már működő robotika tehetségműhelyek számára. Szeretnénk egy robotika tábort is szervezni a nyáron, a kiemelkedően tehetséges tanulók részvételével.

 

Oros Róza BTST elnök

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Határtalanul - 7. évfolyam

27.
MÁJ.

Nevelőtestületi értekezlet

27.
MÁJ.

Vezetőségi értekezlet.

27.
MÁJ.

Gyermekheti programok külön projektek szerint

27.
MÁJ.

Erdei iskolai foglalkozások (4. osztály)

27.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE