TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Bar-ANGOL-ó pályázat

2020. 03. 09. 15:13 | HÍREK

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóvoltából a téglási Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola Bar-angol-ó elnevezésű projektjével 1 millió forint vissza nem térítendő összegben részesült. 

A pályázat két koordinátora Kissné Lesnyák Beáta és Kiss Csilla Erika tanárnők. Az angol nyelven zajló honismereti programba 15 fő tehetséges 6. osztályos két tanítási nyelvű diákot vontak be. Céljuk olyan komplex program biztosítása, amely során jobban megismerik térségük kulturális örökségeit, hagyományait, építészetét és teszik mindezt angol nyelven. A pályázat megvalósításához szükséges műszaki eszközök (videókamera és mikroport) a pályázat keretösszegéből kerültek beszerzésre.

A projekt részeként délutáni programok keretében angol nyelvű kisfilmet készítenek szülővárosukról Téglásról, valamint városuk építészeti remekéről, a Degenfeld kastélyról. Térségük megismerése céljából megyeszékhelyük, Debrecen főterét és a Nagyerdőt mutatják be angol nyelven, valamint ezen programok keretében a debreceni Déri múzeumban múzeumpedagógiai foglalkozásokon is részt vesznek. Áprilisban budapesti angol nyelvű buszos és hajós városnézésen vesznek részt, ami nagy élményben részesíti a gyerekeket. Pályázatuk zárásaként az érdeklődő családtagokat a helyi Degenfeld kastélyba invitálják egy vetélkedővel egybekötött családi délutánra. Ezen programsorozatokról kisfilmet készítenek, amit az iskola májusi tehetségnapján bemutatnak a nagyközönség előtt. Ugyanakkor a részvevő diákok által készített fotókból erre az alkalomra fotókiállítást is terveznek.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE