TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Blogíró verseny sportolóknak

0000. 00. 00. 00:00 |

A Kovács Pál Baptista Gimnázium az idei évben is meghirdeti tehetséggondozó versenyét a sportoló diákoknak. A téma: hogyan egyeztethető össze a sport és a tanulás?A verseny célja a nyelvi és intraperszonális területen kiválóságot mutató sportolók ösztönzése élményeik, tapasztalataik megfogalmazására az online világ népszerű műfaja, a blog kínálta lehetőségek szerint. Sport és tanulás összehangolása, továbbtanulási lehetőségek és a kettős karrier építése, a sport személyiségre gyakorolt hatása témában várjuk a sportoló diákok írásait immár két korcsoportban. Külön kerülnek díjazásra a 8-10. és a 11-12. évfolyam tanulói, a díjakat (laptop, iPhone, tablet) a Baptista Szeretetszolgálat ajánlja fel.

 

A verseny a baptista intézmények tanulóin kívül a Tehetségpontok, a sportiskolák és a 15. kerületi intézmények diákjai számára is nyitott.

 

A tehetséggondozó verseny két fordulóból áll. Az első forduló során egy oldalnyi terjedelmű írást várunk képpel, videóval az info@blogolj.hu címre. Az első forduló zárását követően az olvasókra bízzuk a döntés egy részét, a www.blogolj.hu honlapon szavazhatnak a legjobb bejegyzésekre. (A tavalyi évben 38446 szavazatot kaptak a blogírók.) A szavazatok alapján mindkét korcsoportból a hét legtöbb szavazatot gyűjtő blogíró automatikusan továbbjut a második fordulóba, három-három versenyzőnek a zsűri döntése alapján lesz lehetősége folytatni a blogolást.

 

A második forduló előtt, a tehetséggondozás jegyében, témanapon segítjük a további felkészülést. A szakmai zsűri és meghívott előadók a blogírás rejtelmeibe vezetik be a diákokat, miközben az online kommunikáció és a webszerkesztés világában is jártasságot szerezhetnek.

 

A versenyzőknek ezt követően immár egyedül kell 10 bejegyzést publikálniuk a www.blogolj.hu oldalon, az első három helyezésről a zsűri dönt. A versenybe a MATEHETSZ is delegál zsűritagot, a díjazottakat ajándékkal is jutalmazza.

 

Hogyan segítsünk diákjainknak a blogírást? A versennyel párhuzamosan meghirdetésre kerül a magyartanároknak szóló felhívás, mely során a blogírás tanításához várunk óraterveket. A szakma anyagokból külön kiadvány készül. A felhívás részletei a tehetseg.kpgimi.hu oldalon válnak elérhetővé.

 

Blogolj velünk!

 

www.blogolj.hu

 

Kovács Pál Baptista Gimnázium Tehetségpont

Kapcsolat: Kovács Mónika (info@blogolj.hu)

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Teleki Pál Kárpát-medencei Földrajz, földtan verseny iskolai forduló

18.
FEBR.

Az általános iskola továbbítja a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig a Felvételi Központnak.

18.
FEBR.

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

18.
FEBR.

Farsangi napok - Pitypang Óvoda, Sásastó Úti Óvoda

18.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE