TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

CETELEM ZÖLDSULI PROGRAM

Pályázati kiírás 2015


A Magyar Cetelem Bank az elmúlt évek sikereire építve, idén ötödik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli program pályázatot.


A program az idei évben megújul, osztályközösségek számára hirdetünk környezetvédelmi témában képzőművészeti pályázatot.


A pályázat témája: "Szerintetek mi a legfontosabb tevékenység, amit a környezetünk megóvásáért tehetünk? Készítsetek az osztállyal egy képzőművészeti alkotást, amellyel fel tudjátok rá hívni a figyelmet! Használjatok minél érdekesebb, különlegesebb technikát!


A pályázat nyereménye: 150 000 Ft, melyet az osztály erdei iskolai táborozásra használhat fel.


A nyertesek száma: 30 osztály pályamunkáját díjazzuk.


Kiíró: Magyar Cetelem Bank Zrt. (1062 Budapest, Teréz krt. 55-57.)

A pályázat célja


A Cetelem Zöldsuli Program célja a környezettudatos gondolkodás erősítése az általános iskolás gyermekek, vagyis a jövő generációjának aktív bevonásával. A pályázat keretében nyújtott támogatás segítségével a hazai általános iskolák osztályai számára lehetőség nyílik az erdei iskolákban, táborokban való részvételük finanszírozására.
A pályázat lehetőséget teremt az osztályoknak, hogy diákjai az erdei iskolákban az iskolapadokból kikerülve valós természetismereti és környezetvédelmi tapasztalatokat és élményeket szerezhessenek. Az erdei iskolákban tanultak hatására a gyermekek sokkal környezettudatosabbá válnak, bolygónk iránti felelősségérzetük növekszik.
A pályázaton a Cetelem 30 osztály számára nyújt az iskolai alapítványokon keresztül, osztályonként 150 000 (százötvenezer) forint értékű támogatást az erdei iskolai táborban való részvétel költségéhez.

Pályázati feltételek


1. A pályázók köre


A pályázaton indulhat bármely magyarországi általános iskolai osztály az iskolában létrehozott alapítványon keresztül. A pályázaton való indulás feltétele, hogy a Pályázó vállalja a pályázatban meghirdetett feltételek teljesítését

2. A jelentkezés feltételei


A pályázó teljes körűen és feltétel nélkül elfogadja a pályázati kiírásban részletezett feltételeket és a nyertesek kiválasztásának módját. A pályázó a pályázati anyag benyújtásával hozzájárul, hogy a pályázatban szereplő információkat, illusztrációkat a Kiíró nyilvánosan felhasználja a program népszerűsítése és kommunikációja során időbeli korlátozás nélkül.


A pályázó

  • hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat benyújtásával a Kiíró jelen pályázattal összefüggésben felhasználhatja az iskola és az osztály nevét
  • biztosítja az osztályfőnök hozzájárulását a pályázaton való elinduláshoz 
  • vállalja, hogy díjazás esetén a nyeremény teljes összegét a nyertes osztály erdei táboroztatására fordítja 
  • vállalja, hogy a megvalósításról fényképes beszámolót küld a Kiíró részére, valamint 
  • hozzájárul ahhoz, hogy a beszámoló írásos és képi elemeit a Kiíró kommunikációs célból felhasználhatja.

A Kiíró azon pályázatokat tekinti érvényesnek, amelyek a fenti feltételeket teljesítik.

3. A pályázati anyag tartalma


Kötelező elemek:

 

  • o 1 db képzőművészeti alkotás, amely lehet például plakát, poszter, kollázs, fotómontázs, szobor, installáció, melynek témája: "Szerintetek mi a legfontosabb tevékenység, amit a környezetünk megóvásáért tehetünk? Készítsetek az osztállyal egy képzőművészeti alkotást, amellyel fel tudjátok rá hívni a figyelmet! Használjatok minél érdekesebb, különlegesebb technikát!
  • Pályázó osztály adatai: iskolai alapítvány neve, iskola neve, iskola elérhetősége, igazgató neve, osztály neve, osztályfőnök neve, kapcsolattartó neve, elérhetősége
  • A pályázati anyag feltöltésekor egy rövid, maximum 600 karakter (szóközökkel) hosszú pályázat-összefoglaló, amelyet a Kiíró a pályázat online szavazófelületén a pályázat bemutatására használ fel. Ennek megírásánál vegyék figyelembe, hogy ez a szöveg fogja ösztönözni a szavazókat, valamint, hogy a szavazófelületen az iskola és osztály nevét, címét minden esetben megjelenít a Kiíró, tehát ezek elhagyhatók az összefoglaló szövegéből.


4. A pályázat határideje, beküldési módja


A pályázatok beérkezésének határideje: 2015. április 01. éjfél


A pályázati anyagot, egy db fotót az elkészített képzőművészeti alkotásról, tekintettel a környezetvédelmi szempontokra, a pályázóknak egy internetes felületre, az erre a célra kialakított http://www.cetelemzoldsuli.hu címen elérhető weboldal megfelelő rovatába kell feltölteni.

5. A pályázatok megvalósítása


A pályázat nyertese a nyeremény összegéből az erdei iskolai táboroztatását 2015. december 31-ig megvalósítja. A nyereményből lehetséges a táborozás költségeinek részfinanszírozása, de arra is lehetőség van, hogy egy olyan programra fordítsák, amely a tábor ideje alatt, a tábor helyszínén kerül megrendezésre, és azon a nyertes osztály vesz részt.

6. A pályázatok elbírálására vonatkozó információk


Valamennyi beérkező, érvényes pályázat részt vesz a Cetelem Zöldsuli Program weboldalán lebonyolításra kerülő nyilvános, online szavazáson.
Az online szavazás 2015. április 07. 12:00 óra és április 21. 12:00 óra között zajlik.


A támogatásban részesülő iskolai alapítványok kiválasztása a következők szerint történik:


1. Közönségszavazás: Tizenöt, legtöbb online szavazatot gyűjtő osztály pályázata egyenként 150 000 (százötvenezer) forintos támogatást nyer az erdei táborokban való részvételhez.


2. Zsűrizés: Tizenöt pályázati művet, a Cetelem és partnerei munkatársaiból álló zsűri szakmai döntése alapján kiválasztott pályázat szintén egyenként 150 000 (százötvenezer) forintos támogatáshoz jut, amelyet az osztály erdei iskolai táboroztatásához használhat fel.


Eredményhirdetés:


Az eredményhirdetés legkésőbbi időpontja: 2015. április 30.


Az eredményhirdetésre a http://www.cetelemzoldsuli.hu internetes oldalon kerül sor.
A nyerteseket a Kiíró levélben, e-mailben vagy telefonon tájékoztatja a pályázaton elnyert támogatás folyósításának részleteiről.

7. A pályázattal kapcsolatos kérdések, további információk


A pályázattal kapcsolatos esetleges kérdéseit, észrevételeit a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre várjuk.


További információ: http://www.cetelemzoldsuli.hu

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Teleki Pál Kárpát-medencei Földrajz, földtan verseny iskolai forduló

18.
FEBR.

Az általános iskola továbbítja a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig a Felvételi Központnak.

18.
FEBR.

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

18.
FEBR.

Farsangi napok - Pitypang Óvoda, Sásastó Úti Óvoda

18.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE