TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Családi nap

2016. 06. 07. 11:15 | HÍREK

A kótaji István Király Baptista Általános Iskola május 28-án rendezte nagyszabású programját, a már sok éves hagyománnyal rendelkező Családi napot.

 

 

A rendezvény az elsősök avatásával vette kezdetét. Az iskola legapróbbjai ünnepélyes keretek között, komoly fogadalomtétel után igazi „istvánosok” lettek. A komolyságot aztán az egész napra jellemző, felhőtlen szórakozás, jókedv követte. Változatos programokat kínáltunk kicsiknek, nagyoknak egyaránt.  A fák hűvösében kézműves foglalkozás, arcfestés, tetoválás, lufi hajtogatás várta az érdeklődőket, de népszerűek voltak az ugráló vár, a lovas kocsikázás valamint a népi játékok is. A nagy hőség sem tudta elriasztani a sportolni, versenyezni vágyókat. Fociban, kosárlabdában, hullahoppozásban, dekázó és büntető rúgó, valamint aszfaltrajzversenyben mérhették össze tudásukat a vállalkozó szellemű gyermekek, édesapák és édesanyák. A védőnők szűrővizsgálatokat végeztek az egészségi állapotukra kíváncsi vendégeknek, de lehetőség nyílt arra is, hogy véradással segítsünk beteg embertársainkon.

 

Míg a bográcsokban főtt az ebéd, majd az elkészült finomságok elfogyasztása közben, a felnőttek, szülők, pedagógusok jó hangulatú beszélgetések közben ismerhették meg még jobban egymást, a családokat, gyermekeket. Ebéd után fergeteges zumba bemutatóval kápráztatta el a közönséget a helyi asszonyokból, nagy és kislányokból verbuválódott csoport. A programot a Dance Sing előadása zárta.

 

A rendezvény sikerének legjobb mércéje a távozóban is boldog és elégedett gyermek és felnőtt arcok látványa volt.

                                                                                                                       Az iskola nevelőtestülete

István Király Baptista Általános Iskola

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Mozgásfejjlesztő bemutató foglalkozás (Inkluzív Akadémia)

27.
FEBR.

English-speaking countries contest for 5-8 b classes

27.
FEBR.

Farsang

28.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE