TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Családi nap Kótajban

2017. 06. 01. 10:46 | HÍREK

Május 27-én, szombaton már korán reggel nagy sürgés-forgásra, gyermekzsivajra figyelhettek fel a kótaji István Király Baptista Általános Iskola környékén lakók. 

A hétvégéken amúgy csendes iskolának valamennyi szegletében folytak az előkészületek egyik legfontosabb rendezvényünkhöz, a minden év május utolsó szombatján megrendezésre kerülő Családi naphoz, melyet idén összekötöttünk tehetséges tanulóink bemutatkozó műsorával.

A nap a hagyományokhoz hűen az elsősök avatásával vette kezdetét. Intézményünk legkisebbjei ünnepélyes keretek között, komoly fogadalomtétel és szalagtűzés után váltak igazi „istvános” diákokká. Ezt követően a szülők, hozzátartozók legnagyobb örömére színpadra léptek tehetségeink, akik a nagyközönség előtt is megmutathatták, érdemes volt egész évben dolgozniuk, munkájuk gyümölcse érett. Nagy sikert aratott a hagyományőrző és színjátszó csoportok műsora, de vastapssal jutalmazták az aerobikosok, táncosok produkcióját is. A nap komoly és felemelő pillanatai után kezdetét vette a felhőtlen szórakozás. Változatos programokat kínáltunk kicsiknek, szülőknek egyaránt. Kézműves foglalkozással, arcfestéssel, tetoválással, üvegfestéssel és gyöngyfűzéssel vártuk az érdeklődőket, de népszerű volt az ugráló vár és a lovas kocsikázás is.

Nem feledkeztünk meg a mozogni vágyókról sem. Az apák komoly focimeccsen mérkőztek meg csemetéikkel, míg az anyák hullahopp és kötélhajtásban próbálták felvenni a versenyt lányaikkal. Aki pedig nem a testet, hanem az elmét akarta próbára tenni, azt digitális szellemi vetélkedőre invitáltuk.  Szűrősátor is várta egész nap az egészségi állapotára kíváncsi vendégeket. Míg készült az ebéd, a szülőknek, pedagógusoknak alkalmuk nyílt jó hangulatú beszélgetések közben jobban megismerni egymást, a családot, gyermeket. Ha május utolsó hétvégéje, akkor az Gyermeknap is! Ennek apropóján minden gyermek hatalmas hamburgert kapott ajándékba.

A nap záró perceire ismét megtelt a szabadtéri színpad nézőtere, ahol nagy taps fogadta a Zumba-csoport és az ötödikes tanulók fellépését.

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Pályaválasztási szülői értekezlet.

20.
NOV.

Ifjú zenebarátok világnapja: Filharmónia Ifjúsági Hangversenyek 2. bérleti előadás

20.
NOV.

Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírás versen iskolai forduló

20.
NOV.

Megoldjuk értekezlet

21.
NOV.

Pályaválasztási szülői értekezlet

21.
NOV.

SzMK ülés

21.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE