TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

EFOP-4.1.5-16-2017-00049

Fejlesztések Tiszaroffon a cselekvésközpontú tanulásszervezés érdekében

0000. 00. 00. 00:00 |

 

A kedvezményezett neve: Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy

 

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma

 

A projekt azonosító száma:  EFOP-4.1.5-16-2017-00049

 

A projekt címe: Fejlesztések Tiszaroffon a cselekvésközpontú tanulásszervezés érdekében    

 

A szerződött támogatás összege: 57.083.716 Ft 

 

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A minőségi és befogadó oktatási környezet és hatékony nevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése a helyi szükségletek kielégítésére irányuló, racionális és hatékony működést biztosító, korszerű nevelési, oktatási környezet kialakításával, a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény szerinti mindennapos testnevelés (testedzés) infrastrukturális feltételeinek biztosításával és a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012 (VIII. 31.) EMMI rendelet 2. sz. mellékletében meghatározott (eszköz- és felszerelési jegyzék) szereplő, kötelező helyiségek kialakítása, felújítása és eszközök beszerzésének támogatásával. Jelen projekt megvalósítását követően egy korszerű épület áll rendelkezésre megfelelő eszközfelszereltséggel hozzájárulva a minőségi, méltányos, inkluzív nevelés-oktatás megvalósításához.

 

A projekt tervezett kezdete: 2019.03.01.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.02.29. 

 

A projekt általános bemutatása:  A projekt célja egy korszerű épület kialakítása megfelelő eszközfelszereltséggel a minőségi, méltányos, inkluzív nevelés-oktatás megvalósításához. A fő célunk részét képezi a lány és a fiú technika tanterem felújítása, teljes bútorzatának megújítása és a szükséges forgóeszközök beszerzése, valamit egy Bibliaismereti terem kialakítása. A színvonalas oktatás megvalósításához célunk interaktív táblák beszerzése és a pingpongozási lehetőség biztosítása.

A képzésre alkalmas terek kialakításához szükség van a jelenlegi technika épület modernizációjára, a műszaki színvonalának emelésére, a fizikai állagának javítására. Ennek érdekében a technikai épületben sor kerül a külső nyílászárók cseréjére, az épület szigetelésére, a tetőszerkezetének felújítására, a fűtés, világítás korszerűsítésére, a meglévő kazánház felújítására karbantartó műhely kialakításával együtt, akadálymentesítésre és a vizesblokk kialakítására is.

A technika épület modernizációján felül egy korábban oktatási eszközök tárolására használt helyiség szaktanteremmé alakítására is sor kerül a Bibliaismeret tantárgy oktatásához. Egy olyan tantermet szeretnénk létrehozni, amely többféle pedagógiai módszerrel és tevékenységgel segítheti a Bibliaismeret tanítását, amelyek legfontosabb közös jellemzője az élményszerűség, a fizikai, szellemi és lelki értelemben vett cselekvő tanulói részvétel.

A tanterem kialakítására az intézmény főépületében kerül sor, a jelenlegi raktár/kémia szertár kap új funkciót.

A mindennapos testnevelés infrastrukturális hátterének biztosításához e fejlesztés keretében közösségi térként egy 99 m2-es ping-pong ’szín’ kialakítása is megvalósul. Ez a jóléti beruházás nem csak a mindennapos testnevelés oktatásának javítását segíti, hanem csökkenti a végzettség nélküli iskolaelhagyás lehetőségét és nagyban segíti a szabadidő hasznos eltöltését

 

 

Kapcsolatfelvétel: 

Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy

1111 Budapest, Budafoki út 34/b.

Telefon: +36-1-466-5978

e-mail: hbaid@hbaid.org

www.baptistasegely.hu

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályokról értékelések, beszámolók megküldése az Igazgatónak és az Igazgatóhelyettesnek e-mailben

24.
JAN.

Pályaorientációs nap

25.
JAN.

Osztályozó értekezlet nappali 9.-12. évfolyam, osztályértekezletek

25.
JAN.

Félévi tantestületi értekezlet

25.
JAN.

Osztályozó értkezlet, rövidített órák

25.
JAN.

Rövidített órák

25.
JAN.

Osztályozó konferenciák

25.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE