TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Egy hét Tatán! - táborozás halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek


Pályázati kiírás 2015.

"Egy hét Tatán!"


Táborozási pályázat halmozottan hátrányos helyzetű, általános iskola felső tagozatos tanulói részére.

A pályázat célja:


Az Esély Budapest (Fővárosi Gyermek és Ifjúsági) Alapítvány Kuratóriuma díjmentes táborozás biztosítására pályázatot hirdet. A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány táborozási szolgáltatás formájában nyújtja. A jelen pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Pályázók köre:


Minden olyan szervezet, mely bizonyítottan halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáról is gondoskodik. A pályázat elbírálásánál előnyt élveznek a fővárosi gyermekek táboroztatását szervező pályázók.

Kedvezményezettek köre:


Halmozottan hátrányos, felső tagozatos általános iskolás gyermekek, illetve kísérőik.

Általános pályázati feltételek:

 

 • Pályázni a pályázó által az Alapítvány címére (1136 Budapest, Tátra utca 6. II.12/A) postai, illetve elektronikus úton (eselybp@gmail.com) elküldött pályázattal lehet.
 • Pályázati határidő: 2015. március 15. 24.00 óra.
 • A csoport tagjai a pályázat benyújtásának napján legalább 10 éves, de 2015. augusztus 31. napjáig 15. életévüket be nem töltött tanulók lehetnek;
 • 15 fő gyermek után egy fő felnőtt kísérő részvételét kell biztosítani. A pályázaton való részvétellel a kísérő vállalja, hogy a kedvezményezett csoport kísérőjeként kizárólagosan látja el a gyermekek felügyeletét, illetve segíti a tábori programokon való részvételüket, valamint folyamatosan együttműködik a tábor vezetésével;
 • Amennyiben a csoportban legalább 5 fő sajátos nevelési igényű gyermek kerül regisztrálásra, úgy a csoport mellé a pályázónak 2 felnőtt kísérőt kell biztosítania.
 • A pályázók a pályázat benyújtását követően visszaigazoló e-mailt kapnak
 • A hibásan, hiányosan, vagy nem feldolgozható adatokkal ellátott, illetve határidő után beérkezett pályázatok érvénytelennek minősülnek;
 • Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség;
 • Az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti;
 • A pályázatokat az Alapítvány 2015. március 31-ig bírálja el;
 • Az elbírálást követően a pályázók a pályázatban rögzített e-mail címre kapnak értesítést az elbírálás eredményéről, legkésőbb 2015. április 8. napjáig;
 • A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a tábor helyszínére történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeire;
 • A pályázati támogatásban részesülő gyermekeknek TAJ-kártyájukat, valamint a szülő/törvényes képviselő által aláírt, az egészségi állapotukról szóló nyilatkozatot - amely a táborozás megkezdését megelőző négy napnál nem lehet régebbi - magukkal kell vinniük a táborozásra. (Letölthető: http://www.eselybudapest.hu)


A támogatás tartalma:


Az Alapítvány teljes körű ellátást biztosító táborozási szolgáltatás igénybevételéhez nyújt támogatást a tábor időtartamára. A tábor ideje: 2015. július 6-12.(hétfő délelőtti érkezéssel és vasárnapi, ebédet követő távozással).


A táborban résztvevők összlétszáma (kísérőkkel együtt): 150 fő


Az Alapítvány a kísérők részére is szállást és étkezést nyújt a tábor idejére.


Biztosított szolgáltatás:

 • díjmentes szállás (4+6 személyes, emeletes ágyas, komfort nélküli nyári tábori szobákban, az épület melletti külön épületben elhelyezkedő vizesblokkal) és
 • térítésmentes napi háromszori étkezés az érkezés napján vacsorával kezdve, s a távozás napján ebéddel zárva.
 • egy nagy foglalkoztató helyiség díjmentes biztosítása,
 • a vetítőterem 3 alkalommal történő díjmentes biztosítása,
 • a tábor területén található sportpályák díjmentes használatát.


A pályázatnak tartalmaznia kell a következőket:

 

 • A pályázó bemutatkozása (különös tekintettel a halmozottan hátrányos gyermekekért tett eddigi tevékenységére vonatkozóan.
 • A tábor részletes programját. (Ennek költségeihez, illetve megszervezéséhez sem anyagi, sem személyi segítséget nem biztosít az Alapítvány.)
 • A pályázó szervezet (intézmény, szolgáltató) képviselőjének büntetőjogi felelőssége tudatában kell az alábbiakról nyilatkoznia: a részt vevő gyermekek életkoráról és tanulói jogviszonyának fennállásáról; hozzájáruló nyilatkozat kép- és hangfelvétel készítéséhez és annak Alapítvány általi felhasználásához.

(letölthető: http://www.eselybudapest.hu)

A pályázatkiírók a tábor időpontját illetően a változtatás jogát fenntartják.

Tájékoztatás: Az Esély Budapest Alapítvány a táborban kép- és hangfelvételt készíthet, illetve filmet forgathat, melyet népszerűsítési célokra felhasználhat. A pályázat benyújtásával a pályázó és a kedvezményezett elfogadja a kép- és hangfelvétel készítését, és annak az Alapítvány általi szabad felhasználásához kifejezett hozzájárulását adja.

Egyéb információk: Szeri Éva +36/30-7540657

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Teleki Pál Kárpát-medencei Földrajz, földtan verseny iskolai forduló

18.
FEBR.

Az általános iskola továbbítja a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig a Felvételi Központnak.

18.
FEBR.

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

18.
FEBR.

Farsangi napok - Pitypang Óvoda, Sásastó Úti Óvoda

18.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE