TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Első bál

2015. 07. 13. 10:20 | HÍREK

Bár még nem volt korábbi tapasztalatunk, nagy érdeklődés előzte meg a Kisújszálláson első alkalommal megrendezett Baptista Angol Nyelvi Tábort, melyet a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskolában szerveztünk meg, 2015. június 29-július 3-a között. Az előzetes regisztráció alapján 73 fő adta le jelentkezését, melyből 66-an jelentek meg a programon. A gyerekekkel hét Londonból érkezett keresztyén foglalkozott, akik alaposan felkészültek arra, hogy a diákok angol tudását gyarapítsák. A táborozók öt csoportra voltak osztva korosztály szerint, így megközelítőleg egy csoportba azonos nyelvtudással rendelkező gyerekek kerültek.

 

A hét londoni önkéntes a Great Beauty Tabernacle gyülekezet tagjai, akik azt a vezetést kapták Istentől, hogy a nyári szabadságuk idején Magyarországra jöjjenek szolgálni. Az itt töltött idő alatt nyilvánvalóvá vált, hogy nagy szeretettel bánnak a gyermekekkel, és azon túl, hogy tanították őket, kedvességükkel és közvetlenségükkel Jézus szeretetét is közvetítették feléjük. A gyerekek mindegyikőjüket nagyon megszerették, nagy élmény volt számukra a velük töltött idő.

 

A tábori napirend áhítattal indult, mely néhány rövid bibliai bátorításból, tanácsból állt. Ezt követték a délelőtti órák, melyek kétszer egy órás foglalkozásokból tevődtek össze, köztük egy 20 perces szünettel. A délután során pedig a két londoni fiatal, Daniel és Michael vezetésével sok-sok játékban, közös sportolásban vehettek részt a gyermekek.

 

A hét programjait színesítette egy-egy ének-, illetve tánctanulás, melyben néhány afrikai dallammal és táncmozdulattal barátkozhattak meg a táborozók.

 

Péntek reggel, a tábor zárónapján, sok gyermek ajándékot hozott nekik, sőt volt olyan, aki saját maga készített süteménnyel lepte meg az angol vendégeket. A búcsú pillanataiban több könnyes gyermekszemet lehetett látni, mert nagyon megszerették a londoni barátaikat. A viszontlátás reményében búcsúztunk el egymástól.

 

Bögös Jenő

iskolalelkész

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

22.
JAN.

Az első félév utolsó tanítási napja, a tanulók lezárása

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE