TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Fa Nándor üzent a seregélyesi baptista iskola kisdiákjainak

2017. 01. 13. 11:46 | HÍREK

 

A Seregélyesi Baptista Általános Iskola diákjai nyomon kísérik Fa Nándor és a Spirit of Hungary útját a Vendée Globe elnevezésű nonstop Föld-kerülő vitorlásversenyen. A kihívást Sajtos József igazgató kollégáival lényegében beépítette a tantervbe: pénteken például rendhagyó földrajzórán keresték meg a magyar hajó helyzetét a világtérképen és beszéltek sok lényeges érdekességről. 

Lesz majd pályázat és vetélkedő is a nagyszerű küldetés apropóján. A gyerekek korábbi üzenetei a Spirit of Hungary kommunikációs csapata segítségével eljutottak a fedélzetre, s Fa Nándor a Horn-fok ötödik megkerülése után, útban Les Sables d’ Olonne kikötője, a franciaországi cél felé, választ küldött a seregélyesi baptista iskola kisdiákjainak: „Üdvözlöm a gyerekeket és azt üzenem, hogy merjenek nagyokat álmodni, mert mindent meg lehet valósítani, ha valaki igazán akarja. A megvalósulás a felkészültségen múlik és nem pénzen. Ha valaki igazán felkészült, majd a pénz is mellé áll." E néhány sort a pénteki földrajzórán olvasták fel a gyerekek. A rendhagyó foglalkozásról a Fehérvár Médiacentrum stábja riportot készített. 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Olasz nyelv emelt szintű vizsga - vizsgahelyszín

24.
MÁJ.

Osztálykirándulások

24.
MÁJ.

Fakultációk leadása a következő évre

24.
MÁJ.

Kihívás napja (05. 25.)

24.
MÁJ.

Nagyok búcsúztatása Pitypang Óvoda, Sásastó Úti Óvoda

24.
MÁJ.

Gyermeknap-elsősök avatása ÖKO-nap. Akadályverseny.

24.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE