TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Fontos fejlesztés Kisújszálláson

2018. 09. 27. 15:23 | HÍREK

A kisújszállási NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola és Kollégium általános iskolai telephelyének alsó szintjén, a nyáron kialakítottak egy melegen tartó konyhát és étkezőt.

Abban az épületben tanulnak az egész napos iskolába járó alsó tagozatos tanulók, illetve a zenei elsős és másodikos gyerekek. Az étkezőre nagy szükség volt, mert télen-nyáron a kollégium telephelyére kellett járniuk a tanulóknak ebédelni. A legnagyobb probléma az esős időszakban adódott. Az intézmény ugyan vásárolt mindenkinek esőkabátot és esernyőt, de akkor sem volt jó megoldás az átjárás. Több szülő jelezte, hogy azért nem a baptista iskolába íratja gyermekét, mert nincs biztosítva a helyszíni étkezés: ám az elmúlt nyáron megoldódott a probléma. A tanulóknak ki sem kell tenniük a lábukat az intézményből, és nagyon szép, kulturált környezetben ebédelhetnek.

Gondot okozott az uzsonna elvitele is a kollégiumból az iskolába: a gyümölcsök például olyan állapotba kerültek a szállítás közben, hogy a gyerekek már nem szívesen fogyasztották el. Most az uzsonnát is helybe hozza a vállalkozó, így ezt a szállításból eredő problémát is sikerült megoldani.

A délutáni beosztások – szakkörök, önként vállalt elfoglaltságok – sem jelentenek a tanulóknak gondot, mert azt az időt, ami az átjárás megszűnésével felszabadult, hasznosíthatják.

 


 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE