X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Fontos fejlesztés Kisújszálláson

2018. 09. 27. 15:23 | HÍREK

A kisújszállási NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola és Kollégium általános iskolai telephelyének alsó szintjén, a nyáron kialakítottak egy melegen tartó konyhát és étkezőt.

Abban az épületben tanulnak az egész napos iskolába járó alsó tagozatos tanulók, illetve a zenei elsős és másodikos gyerekek. Az étkezőre nagy szükség volt, mert télen-nyáron a kollégium telephelyére kellett járniuk a tanulóknak ebédelni. A legnagyobb probléma az esős időszakban adódott. Az intézmény ugyan vásárolt mindenkinek esőkabátot és esernyőt, de akkor sem volt jó megoldás az átjárás. Több szülő jelezte, hogy azért nem a baptista iskolába íratja gyermekét, mert nincs biztosítva a helyszíni étkezés: ám az elmúlt nyáron megoldódott a probléma. A tanulóknak ki sem kell tenniük a lábukat az intézményből, és nagyon szép, kulturált környezetben ebédelhetnek.

Gondot okozott az uzsonna elvitele is a kollégiumból az iskolába: a gyümölcsök például olyan állapotba kerültek a szállítás közben, hogy a gyerekek már nem szívesen fogyasztották el. Most az uzsonnát is helybe hozza a vállalkozó, így ezt a szállításból eredő problémát is sikerült megoldani.

A délutáni beosztások – szakkörök, önként vállalt elfoglaltságok – sem jelentenek a tanulóknak gondot, mert azt az időt, ami az átjárás megszűnésével felszabadult, hasznosíthatják.

 


 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Intézményi belső vizsgaidőszak

28.
MÁJ.

Tantestületi munkaértekezlet.

28.
MÁJ.

Országos Kompetenciamérés

29.
MÁJ.

Országos kompetenciamérés

29.
MÁJ.

Szupervízió

29.
MÁJ.

Országos Kompetenciamérés

29.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE