TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Francois Boudreau bűvész evangélista műsora

2020. 03. 02. 12:52 | HÍREK

Különleges alkalmon vehettek részt a Szegedi Baptista Középiskola tanárai és diákjai a Szent-Györgyi Albert Agóra nagytermében. Az iskola tanulói, valamint tantestülete Francois Boudreau kanadai bűvész-evangélista műsorát hallhatta, láthatta.

Az előadás létrejöttét Balázs André, az iskola bibliaismeret tanára (valamint a helyi baptista gyülekezet ifjúsági vezetője) szervezte meg.         
A majd másfél órás interaktív bűvészkedés sokkal több volt szimpla trükközésnél. Francois az evangélium üzenetének átadása céljából, szemléltetésként használta mutatványait, melyek igazán egyedülállók voltak. Többször a jelenlévő diákokat is a színpadra szólította, illetve egy tanárnő is aktív segítség volt egy-egy bűvésztrükk során. Az előadáson az iskola nappali tagozatos osztályai közül mindegyik osztály jelen volt, ami szemmel láthatóan jó közösségi élményként hatott a diákok számára. Az előadás végén – az evangélium elhangzása után – Francois imádkozott a jelenlévőkért, ami sokak szimpátiáját, jó érzését elnyerte. A diákok és tanárok egyöntetű visszajelzése alapján egy igazán pozitív, felemelő végkicsengésű evangelizációs alkalomnak lehettek szem- és fültanúi a jelenlévők. Az esemény létrejöttéért és támogatásáért, külön köszönet jár az iskola vezetésének.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE