X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Gyermekszínjátszók Szarvas Józsefnél

2018. 07. 19. 12:35 | HÍREK

A Nemzeti Színház színművészének, Szarvas Józsefnek a vendégszeretetét élvezhették a seregélyesi színjáték tanszakos diákok.


Szarvas József meghívására a Vas megyei Viszákon tölthettek el egy csodálatos, élményekkel teli hetet a Seregélyesi Baptista Általános Iskola diákjai. A színjátszó tábort Gál Tamás színész, rendező és Laboda Róbert tanár, költő szakmai vezetésével rendezték meg: a diákok két Mátyás királyhoz kapcsolódó modern, aktualitásokkal tűzdelt  színdarabot alkottak a rendezőkkel.  Szarvas József a próbákra be-bepillantva, mecénásként figyelte a folyamatot és készítette fotóit.

A kemény munka, a szöveg és ének tanulása mellett jutott idő a táborban kikapcsolódásra is: a Kaszás Attila Pajtaszínházba látogatott a Kiskalász együttes, amely muzsikájával szórakoztatta a táborlakókat, akik részt vehettek Szarvas József önéletrajzi könyvének bemutatóján is. A színművész életútjának megrendítő és humoros pillanatait szellemes előadásban hallhatták a szerzőtől. A diákok megtanulhattak langallót nyújtani, kemencében sütni, de az is megtörtént, hogy a házigazda saját készítésű vacsorával lepte meg őket. Minden táborlakó dicsérte „Jóska bácsi” főztjét, aki bizonyította, hogy nemcsak a színpadon, de a gyerekek szálláshelyéül szolgáló jurta mellett felállított üstnél is tud alkotni. A tábor zárásaként a diákok bemutatták munkájukat: két varázslatos előadás született a nézők és Szarvas József örömére.

 

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Intézményi belső vizsgaidőszak

28.
MÁJ.

Tantestületi munkaértekezlet.

28.
MÁJ.

Országos Kompetenciamérés

29.
MÁJ.

Országos kompetenciamérés

29.
MÁJ.

Szupervízió

29.
MÁJ.

Országos Kompetenciamérés

29.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE