TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Ha csillog a karácsonyfa

2019. 12. 22. 17:15 | HÍREK

A karácsony az egész világon a béke, az öröm, a szeretet ünnepe. Várjuk a tündöklő karácsonyfát, várjuk azt a szeretetet, amellyel ilyenkor egymás életét szebbé, melegebbé teszik azok, akik összetartoznak. Várjuk a karácsonyi fényt, a karácsonyi láng melegét
ezekben a percekben. Elcsendesednek az utcák, az ablakokban fények játszanak, a falu tere az ünnepi arcát mutatja, hiszen a születést ünnepeljük, a Megváltó eljövetelét.

Az István Király Baptista Általános Iskolában az énekkar és a két harmadik osztály diákjai mesés karácsonyi műsorral ajándékozták meg a vendégeket. Csillogó dekorációk és díszletek varázsoltak meghitt hangulatot az iskola tornatermébe. A műsor kezdetén Igazgatónő köszöntötte az egybegyűlteket, megosztva velük az adventi időszak kapcsán megfogalmazott ünnepi gondolatait. Pörgős műsorfolyamban egymást váltották a versek, dalok, táncok. A karácsonyi énekek, a csodálatos szavalatok elbűvölték a nézőközönséget. Pedagógusok és gyerekek együtt szerepeltek a vidám jelenetben, mellyel meghitt pillanatokat szereztek mindannyiunk számára. Pásztorjátékkal elevenítették fel Jézus születésének történetét. A kisdiákok végül vastaps kíséretében hagyták el a színpadot. Az ünnepi műsorral a tanulók kedveskedtek iskolánk diákjainak, dolgozóinak, a faluban élő időseknek, és a szülőknek is.

"Karácsonyi rege
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra. "/Ady Endre: Karácsony/            

A műsort összeállította, szerkesztette és betanította Majoros Györgyné és Kissné Tamás Judit. Az énekkar vezetője Péterné Berde Sarolta. Köszönjük a színvonalas előadást, a varázslatos karácsonyi hangulatot.

Az alsós munkaközösség.

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE