TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Harmadik helyre rangsorolták a Cserepka Iskola Erasmus+ köznevelési intézmények mobilitására kiírt pályázatát

2020. 05. 08. 11:37 | HÍREK

A pécsi Cserepka Iskolát, a támogatott 104 budapesti és vidéki általános iskola és középiskola közül harmadikként rangsorolták a köznevelési intézmények mobilitására kiírt Erasmus+ pályázaton.

Az iskola projektjének címe: SMART Tanítás és tanulás a Cserepkasuliban”. Az elnyert pályázati összeg: 25 022 Euro, melynek révén 11 kolléga vehet részt külföldi, tanítást-tanulást segítő kurzusokon szerte Európában.

A pályázat célja, hogy a tanítás során előremutató módszerek alkalmazásával, valamint folyamatosan megújuló tanulási környezet biztosításával segítse a tanulók motivációjának fejlődését. Mindezt úgy, hogy a diákok alkalmazható tudást kapjanak, melynek megszerzése mellett az önértékelésük és viselkedésük pozitív irányba fejlődik. Abban segít mindez, hogy egyszerre bizonyuljanak eredményesebbnek a tanulásban illetve fejlődjenek egyéni képességeikben, készségeikben.

A projektben résztvevő kollégák jórészt nyelvtanárok, de vannak köztük olyanok is – s ez köti össze a 11 résztvevőt –, akik angol és német nyelven oktatják tantárgyukat.

Bár jelenleg a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel az Erasmus+ mobilitási pályázatok megvalósításának ütemezése is megváltozott, a szervezők biztosították a résztvevőket, hogy amint lehetőség nyílik a külföldi utak szervezésére – a megfelelő óvintézkedések mellett – a nyertes projektek megvalósulhatnak. Ebben bízhatnak a pályázaton szintén eredményesen résztvevő, az Addeturban és a Zöldligetben tanító kollégák is.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE