TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a VIK-ből

2019. 12. 17. 15:02 | HÍREK

Hungarian Open Cup 2019

 

2019. november 24.-én került megrendezésre a Hungarian Open Cup, ami Magyarország legsokszínűbb nemzetközi szépségipari rendezvénye. A versenyen számos ország versenyzője mutatta meg ismét tudását fodrászat, műköröm építés, smink és szempillaépítés területén.

 

Az izgalmas versenyek mellett fantasztikus show műsorok, work shopok és bemutatók tették még színvonalasabbá a rendezvényt. Iskolánkat, a  VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti  és Üzleti Baptista Középiskolát Nagy Tiara 13. osztályos tanuló képviselte, aki Fashion menyasszonyi konty – junior kategóriában 2. helyezést ért el. Tiara elmondása szerint nagyon fantasztikus élmény volt részese lenni ennek a remek hangulatú eseménynek. Ez volt az első fodrász versenye, de a versenyzés szerelmese lett, így biztosan sokat fogunk még hallani róla.

A versenyt sok munka és készülés előzte meg. Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Kászonyi Ildikónak és Nagy-Pál Mattenek.

 

ÁRPÁD-KUPA ORSZÁGOS FODRÁSZ- és KOZMETIKUS VERSENY

 

2019. november 29.- én került megrendezésre a székesfehérvári Árpád- kupa fodrász és kozmetikus verseny tanulóknak, melynek helyszíne a Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma volt.

A verseny témája: FUTURISZTIKUS FANTÁZIA, egy elképzelt jövőkép, a robotok gépi világa és a jövő romantikus reneszánsza jegyében, a szakma tanulóinak. A kihívásokat kedvelő tanulók szép számmal jelentkeztek a különböző kategóriákra.

A verseny délelőtt 09.00 órakor a megnyitóval kezdődött, majd egymás után zajlottak az izgalmas szépészeti versenyszámok.

A VIK középiskolát a versenyen Nagy Tiara és Csehi Máté képviselte.

Látvány konty – a modern reneszánsz jegyében kategóriában Nagy Tiara 3. helyezést ért el.

Látványos, meghökkentő, különleges, egyedi konty fésülése volt a feladat, ami mind színeiben, mind formájában összhangban volt a ruhával és sminkkel, a jövő reneszánszának hangulatvilágát idézve.

Marcell vízhullám - a robotika jegyében kategóriában Csehi Máté 4. helyezést ért el.

Vízhullám fésülése volt a feladat, melynek sminkkel és az öltözettel összhangban kellett lennie, a robotok világának, gépi-fémes hatásának érzetét keltve.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Kászonyi Ildikónak és Nagy- Pál Mattenk.

 

Pécsi Regionális fodrász- és kozmetikus verseny 2019

 

2019. december 1. –én a Pécsi Szakképzési Centrum Somonyi Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által került megrendezésre a XXXII. Regionális fodrász- és kozmetikus verseny és Hesz János és Dudás Ági néni emlékverseny.

Idén harminckettedik éve december első vasárnapján fodrász- és kozmetikus tanulók mérhetik össze tudásukat a Pécsi SZC Simonyi Károly Szakgimáziuma és Szakközépiskolájában, ahol egy színvonalas versenyen vehetnek részt. Az ország különböző területeiről érkeztek a tanulók.

Iskolánkat ezen az eseményen Nagy Tiara és Csehi Máté képviselte.

Fodrász tanulóink nagyon szép eredményeket értek el.

Alkalmi konty kategóriában Nagy Tiara 2. helyezést ért el, ugyanebben a kategóriában Csehi Máté 5. helyezett lett.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Kászonyi Ildikónak és Nagy- Pál Mattenk.

 

VIK-es siker az országos Vers-Próza-Fotó Pályázaton 2019

 

Iskolánk 12.H osztályos tanulója, Gudman Panna különdíjban részesült a Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziuma által meghirdetett országos Vers-Próza-Fotó Pályázaton  Versek kategóriában. A több száz beérkezett pályaműből választották ki a legértékesebb alkotásokat.

A díjátadás 2019. december 14-én 15 órakor volt Budapesten a 1181 Kondor Béla sétány 10. szám alatt, a Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziumában.

 

                                                              Krasznahorkai László

                                                              tehetséggondozó-koordinátor

 

 

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE