TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a VIK-ből

2019. 12. 17. 15:02 | HÍREK

Hungarian Open Cup 2019

 

2019. november 24.-én került megrendezésre a Hungarian Open Cup, ami Magyarország legsokszínűbb nemzetközi szépségipari rendezvénye. A versenyen számos ország versenyzője mutatta meg ismét tudását fodrászat, műköröm építés, smink és szempillaépítés területén.

 

Az izgalmas versenyek mellett fantasztikus show műsorok, work shopok és bemutatók tették még színvonalasabbá a rendezvényt. Iskolánkat, a  VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti  és Üzleti Baptista Középiskolát Nagy Tiara 13. osztályos tanuló képviselte, aki Fashion menyasszonyi konty – junior kategóriában 2. helyezést ért el. Tiara elmondása szerint nagyon fantasztikus élmény volt részese lenni ennek a remek hangulatú eseménynek. Ez volt az első fodrász versenye, de a versenyzés szerelmese lett, így biztosan sokat fogunk még hallani róla.

A versenyt sok munka és készülés előzte meg. Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Kászonyi Ildikónak és Nagy-Pál Mattenek.

 

ÁRPÁD-KUPA ORSZÁGOS FODRÁSZ- és KOZMETIKUS VERSENY

 

2019. november 29.- én került megrendezésre a székesfehérvári Árpád- kupa fodrász és kozmetikus verseny tanulóknak, melynek helyszíne a Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma volt.

A verseny témája: FUTURISZTIKUS FANTÁZIA, egy elképzelt jövőkép, a robotok gépi világa és a jövő romantikus reneszánsza jegyében, a szakma tanulóinak. A kihívásokat kedvelő tanulók szép számmal jelentkeztek a különböző kategóriákra.

A verseny délelőtt 09.00 órakor a megnyitóval kezdődött, majd egymás után zajlottak az izgalmas szépészeti versenyszámok.

A VIK középiskolát a versenyen Nagy Tiara és Csehi Máté képviselte.

Látvány konty – a modern reneszánsz jegyében kategóriában Nagy Tiara 3. helyezést ért el.

Látványos, meghökkentő, különleges, egyedi konty fésülése volt a feladat, ami mind színeiben, mind formájában összhangban volt a ruhával és sminkkel, a jövő reneszánszának hangulatvilágát idézve.

Marcell vízhullám - a robotika jegyében kategóriában Csehi Máté 4. helyezést ért el.

Vízhullám fésülése volt a feladat, melynek sminkkel és az öltözettel összhangban kellett lennie, a robotok világának, gépi-fémes hatásának érzetét keltve.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Kászonyi Ildikónak és Nagy- Pál Mattenk.

 

Pécsi Regionális fodrász- és kozmetikus verseny 2019

 

2019. december 1. –én a Pécsi Szakképzési Centrum Somonyi Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája által került megrendezésre a XXXII. Regionális fodrász- és kozmetikus verseny és Hesz János és Dudás Ági néni emlékverseny.

Idén harminckettedik éve december első vasárnapján fodrász- és kozmetikus tanulók mérhetik össze tudásukat a Pécsi SZC Simonyi Károly Szakgimáziuma és Szakközépiskolájában, ahol egy színvonalas versenyen vehetnek részt. Az ország különböző területeiről érkeztek a tanulók.

Iskolánkat ezen az eseményen Nagy Tiara és Csehi Máté képviselte.

Fodrász tanulóink nagyon szép eredményeket értek el.

Alkalmi konty kategóriában Nagy Tiara 2. helyezést ért el, ugyanebben a kategóriában Csehi Máté 5. helyezett lett.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Kászonyi Ildikónak és Nagy- Pál Mattenk.

 

VIK-es siker az országos Vers-Próza-Fotó Pályázaton 2019

 

Iskolánk 12.H osztályos tanulója, Gudman Panna különdíjban részesült a Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziuma által meghirdetett országos Vers-Próza-Fotó Pályázaton  Versek kategóriában. A több száz beérkezett pályaműből választották ki a legértékesebb alkotásokat.

A díjátadás 2019. december 14-én 15 órakor volt Budapesten a 1181 Kondor Béla sétány 10. szám alatt, a Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziumában.

 

                                                              Krasznahorkai László

                                                              tehetséggondozó-koordinátor

 

 

 

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szakmai nap baptista óvodák számára

01.
MÁRC.

Foglalkozás egészségügyi vizsgálat

01.
MÁRC.

Beiskolázási terv elkészítése

01.
MÁRC.

Pénz7 Pénzügy és vállalkozói témahét

02.
MÁRC.

Nevelőtestületi értekezlet

02.
MÁRC.

Pénzügyi tudatosság és gazdálkodás hete: „Pénz7”

02.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE