TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Ismét a legjobbak között!

2014. 06. 27. 14:26 | HÍREK

A szakmunkástanulók legrangosabb országos versenye a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV), melyet a végzős szakiskolai tanulók számára hirdetnek meg minden évben. Az Illéssy Sándor Baptista Szakközép- és Szakiskola több szakmában indított versenyzőt, s a tavalyi év szép eredménye után, ismét szurkolhattunk iskolánk egyik tanulójának.


A megyei válogatót követően az élelmiszer- és vegyiáru eladó szakmában induló huszonegy versenyző közül egyedül jutott tovább az országos előválogatóba Bolgovics Anna 12.B osztályos tanulónk. Az előválogatót a budapesti INTERSPAR Áruházban rendezték meg, ahol az ország tizenöt legjobb élelmiszer- és vegyiáru eladója gyakorlatban bizonyította rátermettségét, szaktudását a vizsgabizottság előtt. Az innen továbbjutó nyolc versenyző közül Anna harmadikként jutott tovább az országos döntőbe.

A Hungexpo területén 2014. április 14-16-a között került megrendezésre az országos döntő.

Az ünnepélyes megnyitót követően kezdetét vette a verseny. Első feladatként szív alakú desszertet kellett ajándékcsomagolással elkészíteni. A következő – könnyűnek nem mondható – feladatban a kereskedelmi egységek működéséhez kapcsolódó bizonylatokat kellett kitölteni. A második napon szóban kellett áruforgalmi ismeretekről számot adniuk a versenyzőknek. Reggel 8 órától délután 1 óráig tartott a verseny.

 
A hosszú és „zajos” versenynapok után a négycsillagos Expo Hotel biztosította a megérdemelt luxuspihenést.

 
Április 16-án a záróünnepségen a miniszterelnök köszöntötte a megjelenteket és adta át a díjakat.


Anna az előkelő IV. helyezést érte el, s elért eredményével mentesült a szakmai vizsga letétele alól. Mindemellett neki ítélték a „Legkedvesebb eladó”-nak járó különdíjat.

 
Anna a ballagást követően a többiekkel egy időben veheti kézbe a vizsgabizottság által – kitűnő eredménnyel – kiállított bizonyítványt. 


Anna elért eredménye mögött kitartó és szorgalmas munka áll, de nem feledkezhetünk meg az őt segítő nevelőtestületi, oktatói háttérről sem. Versenyre való felkészítését Ari Katalin, Galambos Orsolya, Rádai Mária és Varga Tibor tanárok és Eperjesi Judit külső gyakorlati oktató segítette.


Ari Katalin szakoktató

Illéssy Sándor Baptista Szakközép- és Szakiskola

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

22.
JAN.

Az első félév utolsó tanítási napja, a tanulók lezárása

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE