TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

ISMÉT NYERT A CSEREPKA ISKOLA ERASMUS + PÁLYÁZATA

2020. 09. 08. 14:59 | HÍREK

Ismét nyert a Cserepka Iskola az Erasmus + (KA229) „Iskolai és óvodai partnerségek” pályázat keretében. A francia koordinációjú „De l'apprentissage coopératif à l'enseignement coopératif - ÉCHANGER ET CHANGER- From Cooperative Teaching to Cooperative learning” című tender támogatásának összege 28.927 Euro.

A programban francia, spanyol, olasz iskolák tanulói és tanárai, valamint a Cserepka Iskola diákjai és tanárai vesznek részt. A partnerségben kiemelt cél a kooperatív tanulásszervezés, a kulturális, nyelvi, illetve szociális készségek fejlesztése. A projekt kétéves időtartama alatt tanári és diákmobilitás valósul meg. Prioritást élvez a diákok kommunikatív szemléletének kialakítása, az idegen nyelvi készségeik fejlesztése, a tanárok szakmai profiljának megerősítése.

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Adventi kézműves foglalkozás

27.
NOV.

Cipősdoboz akcióban részvétel

27.
NOV.

I. gyertyagyújtás az óvodában

27.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE