TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kézműves tábor ifjú művészek számára

2019. 07. 10. 08:09 | HÍREK

Az idei nyáron már a harmadik tábort szervezték meg a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Tizenöt éve már, hogy nyaranta tábort szerveznek a gyerekeknek Seregélyesen: a költségekre ügyelve többnyire az intézmény falain belülre szervezik a programokat. Az iskolában különös hangsúlyt fektetnek a művészeti oktatásra, ezért ezekben a napokban a tanulók az alkotás legkülönbözőbb formáival ismerkednek meg értő és gondoskodó pedagógusok útmutatásai alapján: tegnapi látogatásunk idején Mogyorósi Gyöngyi és Karkóné Lukácsy Marianna foglalkozott a gyerekekkel. Faragtak és festettek papírra, selyemre, kavicsra, de agyagoztak is a fiatalok, akik másnap elhagyták az alma matert és a székesfehérvári Városi Képtár-Deák Gyűjteményben szembesültek azzal, milyen csodákra képesek az „igazi”, nagy művészek.  A lányok és fiúk alkotásaiból pénteken nyílik majd kiállítás, de az érkező szülők nem csak a büszkeségtől dagadhatnak: lesz szeretetvendégség is.  

Az idei, sorrendben harmadik kézműves tábor nem az első ilyen rendezvény a seregélyesi suliban. Ha a szünidőt töltő diákok kiművészkedték magukat, átadják majd a terepet a földrajzosoknak, a túrázóknak és a tollaslabdázóknak: az intézmény ismert arról, hogy náluk a kötelezőnél sokkal komolyabban foglalkoznak e tevékenységekkel, tudással.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Implom József helyesírási verseny megyei döntő

19.
JAN.

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE