X

TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kiállítás Szatmárnémetiben

2018. 11. 22. 10:25 | HÍREK

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola meghívásának eleget téve Szilágyiné Bodnár Erzsébet igazgató asszony vezetésével iskolánk delegációja 2018. november 20-án Szatmárnémetiben járt. Iskolánk küldöttségét elkísérte Czibere Béla polgármester úr és Tompa Tibor Csabáné közművelődési főtanácsos asszony is. A megyeházán megrendezett kiállítás megnyitó ünnepségén felléptek iskolánk tanulói (Szegedi Anna Kata- zongora, Kiss Viktória, Lovas Regő Dániel, Fekete Anna-fúvós hangszerek), és Hotzi Péter tanár úr. A rendezvényen iskolánk grafika tanszakos tanulóinak néhány alkotását is megtekintheti az érdeklődő közönség. 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Agrárminisztérium Budapesten 2018. október 13-án, szombaton nagyszabású címátadó ünnepség keretében Örökös Ökoiskola címet adományozott a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola részére. Az oklevelet Zdrobáné László Nóra, az Öko munkacsoport vezetője vette át. A cím megszerzése továbbra is kötelez minket a környezettudatos magatartásra.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Határtalanul - 7. évfolyam

27.
MÁJ.

Nevelőtestületi értekezlet

27.
MÁJ.

Vezetőségi értekezlet.

27.
MÁJ.

Gyermekheti programok külön projektek szerint

27.
MÁJ.

Erdei iskolai foglalkozások (4. osztály)

27.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE