TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kiállítás Szatmárnémetiben

2018. 11. 22. 10:25 | HÍREK

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola meghívásának eleget téve Szilágyiné Bodnár Erzsébet igazgató asszony vezetésével iskolánk delegációja 2018. november 20-án Szatmárnémetiben járt. Iskolánk küldöttségét elkísérte Czibere Béla polgármester úr és Tompa Tibor Csabáné közművelődési főtanácsos asszony is. A megyeházán megrendezett kiállítás megnyitó ünnepségén felléptek iskolánk tanulói (Szegedi Anna Kata- zongora, Kiss Viktória, Lovas Regő Dániel, Fekete Anna-fúvós hangszerek), és Hotzi Péter tanár úr. A rendezvényen iskolánk grafika tanszakos tanulóinak néhány alkotását is megtekintheti az érdeklődő közönség. 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Agrárminisztérium Budapesten 2018. október 13-án, szombaton nagyszabású címátadó ünnepség keretében Örökös Ökoiskola címet adományozott a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola részére. Az oklevelet Zdrobáné László Nóra, az Öko munkacsoport vezetője vette át. A cím megszerzése továbbra is kötelez minket a környezettudatos magatartásra.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE