TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kis Tudósok és más eredmények

2019. 12. 04. 18:21 | HÍREK

A téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói 2019. november 27-én a „Kis Tudósok” elnevezésű természettudományos versenyen vettek részt a hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban, ahol 59 induló és 12 döntős csapat közül 6. helyezést értek el. Gratulálunk a szép teljesítményhez: Nagy Dorina 8.c, Dancsi Réka 8.d, és Szabó Imre 8.c osztályos tanulóknak!

 

2019. november 25-én /hétfőn/ iskolánk felső tagozatán került sor az angol nyelvi versmondó versenyre. A harmadik, negyedik, ötödik és hatodik évfolyamos két tanítási nyelvű osztályok tanulói vettek részt a megmérettetésen. A legjobbak továbbjutottak az országos angol nyelvi vers- és prózamondó versenyre, amely december 4-én Budapesten kerül megrendezésre. Az alsó tagozat tanulói közül Bobik Csenge 4.a és Tóth Nóra 3.a osztályos tanulók, míg a felső tagozatról Radócz Zsófia valamint Szücs Liliána 6.a osztályos tanulók képviselhetik majd iskolánkat. A zsűri különdíjban részesítette Kiss Sándor 1.a osztályos tanulót és Nagy-Domokos Maját a 4.a osztályból. Minden résztvevőnek és felkészítő tanárnak gratulálunk! 

 

A szeptemberben alakult birkózó csoportunkból iskolánk 4 tanulója részt vett a Kabán 2019. november 16-án megrendezett utánpótlás birkózó versenyen. A megmérettetésen 12 klub 100 versenyzője vett részt, három megye képviseletében. Versenyzőink közül Csősz Máté első, Vadász István második, Tóth Ádám és Márton Marcell harmadik helyezést szerzett. Gratulálunk nekik és további sok sikert kívánunk!

 

A Japán Akatsuki Iskola által meghirdetett World Art Festival-on a tanulók hazájuk kultúráját bemutató képekkel pályáztak. Idén a negyedik helyezést a 6.c osztályos Tóth Barbara érte el kalocsai hímzést ábrázoló munkájával. Gratulálunk a helyezéséhez!

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Félévi osztályozó konferencia

27.
JAN.

Pót írásbeli felvételi vizsga a 9.évfolyamra

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák

28.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

28.
JAN.

Központi írsábeli pótfelvételi vizsga

28.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE