TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Különleges színházi élményt kaptak a gyerekek

2018. 09. 15. 19:02 | HÍREK

A  Noir Színház fontosnak tartja a karitatív tevékenységet, ezért a Csipkerózsika című mesejáték premierje előtt, szeptember 15-én, szombaton délelőtt zártkörű előadást szerveztek, amelyre meghívták a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda és Bölcsőde, valamint a budapesti Majd Megnövök Baptista Óvoda csoportjait, így ők lehettek az elsők, akik láthatták az elkészült produkciót. 

Az élményt a lenyűgöző színpadi látvány mellett a Duna Palota pompája tette felejthetetlenné.

Ki ne ismerné Csipkerózsika történetét, a fiatal hercegnőét, akit csecsemő korában a gonosz Demóna átokkal sújt, miszerint tizenhatodik születésnapján mérgezett orsó fog végezni vele, és csak az igaz szerelem csókja ébreszti fel örök álmából?

„Bizton állítom, hogy Iványi Árpád újabb munkája látványos és élvezetes előadás, a nézők maradandó élménnyel távoznak. Akik már látták a Noir Színház eddigi produkcióit, biztosak lehetnek abban, hogy nem éri őket csalódás“, mondta Fábián Géza, a színház producere a bemutató előtt. Kosaras Istvánné óvodavezető hazaérkezésük után már Seregélyesen elismerte, nem túlzott a színházi producer: a gyerekek és az őket kísérő felnőttek egyformán nagyszerűen érezték magukat az előadáson, s mindannyian hálásak a nem mindennapi élményért.   

 

 

 

 

 

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE