TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Küzdelem fekete-fehér mezőkön

2015. 05. 26. 15:46 | HÍREK

Harmadik alkalommal került megrendezésre május 16-án, Nagyhalászon az Országos Baptista Sakk Kupa. Már az első verseny megszervezésekor - hagyományteremtő szándékkal - a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményekben és más közoktatási intézményekben a sakkélet dinamizálására, a sakkjáték népszerűsítésére, iskolák közötti kapcsolatépítésre törekedtünk.

 

 

Ez a – mai napig változatlan - célkitűzés kedvező fogadtatásra talált, hiszen a kezdeti kilencvenről ebben az évben százhatvanra emelkedett öt korcsoportban a nemes küzdelmet vállalók száma. A verseny svájci rendszerű, hét fordulós sakk-kupa, a FIDE rapid versenyszabályai szerint zajlott, Varga Péter FIDE versenybíró, nemzetközi nagymester és Rácz István országos versenybíró irányításával.

 

Minden korcsoportban az első három helyezett érmet és oklevelet kapott, az elsők pedig kupát emelhettek magasba eredményhirdetéskor. A baptista iskolák versenyét a több évtizedes sakkhagyományokkal rendelkező nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola nyerte, második helyen a Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és AMI, harmadik helyen holtversenyben a nyírbogdányi Kazinczi Ferenc Baptista Általános Iskola, Óvoda és AMI, valamint a Budapest Baptista Külkereskedelmi Szakközépiskola, Gimnázium és Sportiskola végzett. A vendégek és a vendéglátók a jövő évi viszontlátás reményében köszöntek el egymástól.

 

Ujhelyiné Magyari Zsuzsanna
igazgatóhelyettes
Csuha Antal Baptista Általános Iskola

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Bizony mondom nektek, ha csak akkora hitetek lesz is, mint a mustármag, s azt mondjátok ennek a hegynek itt, menj innét oda, odamegy, s nem lesz nektek semmi lehetetlen.""
(Máté evangéliuma 17,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Amatör felkészülési verseny, tollaslabda

23.
MÁRC.

Vasárnapi diák istentisztelet az iskolában

24.
MÁRC.

A módosító tanulói adatlap elküldése az Oktatási Hivatalnak

25.
MÁRC.

Leendő elsősök meghallgatása

25.
MÁRC.

Elbeszélgetés általános iskolai jelentkezők

25.
MÁRC.

A módosító tanulói adatlap elküldése az Oktatási Hivatalnak

25.
MÁRC.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

25.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE