TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Küzdelmek fekete-fehérben Nagyhalászban

2014. 05. 16. 12:36 | HÍREK

Második alkalommal került megrendezésre az Országos Baptista Sakk Kupa a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános   Iskolában. A versenyre több mint 120 versenyző nevezett, hat korcsoportban. Az iskola tornatermét megtöltő hatvan asztal mellett küzdő játékosok impozáns látványt nyújtottak. Versenyzők érkeztek Budapestről, Százhalombattáról, Debrecenből, Kisújszállásról, Nyírbogdányból, Nyíregyházáról.

A Varga Péter FIDE-bíró irányításával zajló megmérettetés védnöke Szenczy Sándor a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, aki maga is bekapcsolódott a fekete-fehér bábok küzdelmeibe. A hétfordulós svájci rendszerű verseny visszatérő versenyzője többek közt Révész Máriusz országgyűlési képviselő is.

A jó hangulatot az iskola első és második osztályos tanulóiból alakult Csivitelő kórus előadása alapozta meg, akik erre az alkalomra tanulták meg a Cikcakk sakk dalt. Az ünnepélyes megnyitó után következett a délelőtti négy forduló, majd az ebédszünet után három forduló. Az eredményhirdetés előtti várakozás feszültségét az ugyancsak intézményünk tanulóiból verbuválódott Kisrétköz Néptánc Együttes bemutatója oldotta. Ezt követte az eredményhirdetés, ahol harminchat érem, tizenkét kupa került átadásra.

A csapatversenyt idén is iskolánk nyerte, az ezzel járó 250 ezer forintos pénzjutalommal együtt, amit a sakkoktatás fejlesztésére fogunk fordítani. Búcsúzáskor a résztvevők elégedetten tettek ígéretet arra, hogy jövőre is találkozunk ezen a versenyen. Reményeink szerint a következő Baptista Sakk Kupa küzdelmein Kárpátaljáról és Erdélyből érkező versenyzőket is üdvözölhetünk, így egy nagyszabású, nemzetközi verseny helyszíne lehet a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola.

 

Ujhelyiné Magyari Zsuzsanna

igazgató helyettes

Csuha Antal Baptista Általános Iskola

 

 

 

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE