TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Mihály-napi vásár a velencei Zöldliget Iskolában

2019. 10. 08. 10:40 | HÍREK

Szeptember 26-án már kora reggel nagy volt az izgalom: ki mit készített a Mihály-napi vásárra? A gyerekek kosarakat, dobozokat cipeltek  és szinte mindenki sejtelmesen mosolygott.

A sörpadok és asztalok megérkeztek (egy 2/a osztályos kislány szüleinek jóvoltából), az idő gyönyörű verőfényes, az 1/c osztályos lányok és fiúk felkészültek a táncra. Minden adott volt egy szuper délután eltöltésére a Zöld iskolarész udvarán!

A kicsik műsora után mindenki hatalmas izgalommal foglalta el a helyét és rakta ki a portékáit. Volt minden, ami szemnek és szájnak kedves lehet: nyakláncok, karkötők, repülőgépek, zokni baglyok, kulcstartók, muffinok, szörpök... És még mennyi minden! Felsorolni is lehetetlen… Üres kézzel senki nem ment haza, ez egészen biztos.

Köszönjük a szülők és pedagógusok támogató segítségét, mely lehetővé tette, hogy ez a nap élményekkel teli, vidám nap legyen!

Kutainé Somogyi Anikó

 

 

Szeptember 30-án igazi vásári forgatagba csöppenhetett, akinek délután 2 óra környékén az iskolába vezetett az útja…
A vásárt a 3/b osztályos lányok és fiúk vidám, jó hangulatú, kedves műsora nyitotta meg, majd ezt követően a diákok portékáikat kínáló árusokká változtak, akik várták a vásárlókat. Fizetőeszközként petákot „helyeztünk forgalomba”, de a leleményes gyerekek gyakran bonyolították az áruforgalmat cserével is.

A gyerekek és szülők kreativitása idén sem ismert határokat. A vásárban hozzájuthattunk az isteni házi süteményekhez, kézműves dekorációkhoz, egyedi műalkotásokhoz, varrott, szőtt, horgolt csodákhoz, illatos fürdőgolyócskákhoz, levendulapárnákhoz, de szebbnél szebb ékszereket is vásárolhattunk.

A hirtelen érkező zápor sem szegte senki kedvét, az iskola udvaráról minden árus pillanatok alatt ellepte az iskola auláját, ahol nem csak az érzés és a látvány emlékeztetett az igazi vásári hangulatra, hanem a vásári zsivaj is.

Köszönjük ennek a nagyszerű délutánnak a megszervezését, lebonyolítását, a szereplők felkészítését Maslonkáné Tengely Jolán kolléganőnknek! Nagyszerű délutánt tölthettünk el együtt.

 

Bálintné  Nagy-Kaszap Ditta

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Óvodapedagógusok csoportközi hospitálása

20.
JAN.

Osztályozó értekezlet

21.
JAN.

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE