TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Negyedik helyen végzett az Illéssy

2017. 04. 04. 11:13 | HÍREK

 Március 16-tól 18-ig rendezték meg a IV. Schnitta Sámuel Emlékverseny Országos Döntőjét Veszprémben. A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott nevelési-oktatási intézmények közül első alkalommal vett részt az eseményen az Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola. 


A döntőben való részvételt a nevelési-oktatási intézmények a korábban megrendezett regionális döntők megnyerésével harcolták ki. Meg kell említeni, hogy a csapatok között nagy számban vettek részt határon túli nevelés-oktatási intézmények is.

Az ünnepélyes megnyitó a Veszprémi Agóra Városi Művelődési Központban volt, ahol Porga Gyula, Veszprém polgármestere és Török János, a Schnitta Sámuel Magyar Éttermi Kultúráért Egyesület elnöke köszöntötte és bátorította, buzdította a résztvevő csapatokat, csapatvezetőket, meghívottakat, valamint a megjelenteket. A megnyitó színvonalas műsorral folytatódott, majd kezdetét vette a több napos szakmai megmérettetés. A csapatokban résztvevő szakács-, cukrász- és pincértanulóknak változatos szakmai kihívásokkal, elméleti és gyakorlati feladatokkal kellett megbirkózniuk. Fontos szempont volt, hogy a tanulók az egyéni teljesítményük mellett csapatban is együtt tudjanak működni.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre felsorakoztak a csapatok: a győztes Soproni SZC Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola és Kollégium, a második helyezett Veszprémi SÉF SZC Vendéglátóipari és Turisztikai Szakgimnázium és Szakközépiskola, a harmadik helyezett Miskolci SZC Berzeviczy Gergely Szakgimnázium csapata. Az Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola az előkelő negyedik helyezést szerezte meg az országos döntőben.

A versenyt már második alkalommal kiemelten támogatta a Baptista Szeretetszolgálat. Az ünnepélyes díjátadón dr. Nagy Endre oktatási igazgatóhelyettes a dobogósok részére értékes jutalmakat és dicsérő okleveleket nyújtott át.

Köszönet illeti a Schnitta Egyesületet a remek szervezésért és azért, hogy ilyen és hasonló szakmai versenyek megszervezésével támogatja a fiatalok szakmai fejlődését. Ezúton gratulálunk a versenyen résztvevő minden tanulónak, csapatvezetőnek, és a tanulók felkészítésében résztvevő valamennyi pedagógusnak.

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE