TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Cím:                 Népi Játékok Rendezvényekre / 2015 - NJ - KJ

Kiíró:               Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület

Határidő:          2015.03.18

Érvényes:         2015.03.18

Tárgymutató:   történelmi és logikai játékok bérleti díj nélküli igénybevétele

Pályázhat:        önkormányzatok, művelődési házak és központok, cégek, társadalmi- és civil szervezetek, egyházak, kisebbségi önkormányzatok, hagyományőrző rendezvényeket szervező cégek, vállalkozók Magyarországról és a határokon túlról, magyarok által lakott településekről

 

 


A pályázat címe: Népi Játékok Rendezvényekre

Kiíró: Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület

A pályázat célja: a nemzetet éltető hagyományok, szokások, játékok őrzése és tovább éltetése. Ezekről pozitív élményekhez juttatni a számítógépes világunk gyermekeit, felnőtteit. Megmutatni azt, hogy őseink játékai ugyanolyan örömöt, önfeledt szórakozást biztosítanak gyermekeinknek, mint annak idején elődeinknek. Népszokások megismertetése játékos formában.

A pályázat tárgya: a nyertes pályázó által szervezett rendezvényre a egyesületek tulajdonában lévő 85 db népi, történelmi és logikai játékokat bérleti díj nélkül biztosítjuk. Versenyeket, kézműves játszóházat szervezünk, íjászkodhatnak a résztvevők, íjász segítségével.

Támogatási időszak: 2015. március 1. és 2016. március 31. között megrendezésre kerülő rendezvények

Játékösszeállítások:
a) 2015 - NJ - Népi Játékok Rendezvényekre(35 féle népi és történelmi játék+ kézzel hajtott fakörhinta +50 fajta logikai fajátékok+ kézműves játszóház+ íjászat)
b) 2015 - KJ - Népi Játékok Rendezvényekre(35 féle népi és történelmi játék)
a) 2015 - NJ - Népi Játékok Rendezvényekre(35 féle népi és történelmi játék+ kézzel hajtott fakörhinta +50 fajta logikai fajátékok+ kézműves játszóház+ íjászat)
A pályázat kódja: 2015 - NJ

A támogatottak köre: önkormányzatok, művelődési házak és központok, cégek, társadalmi- és civil szervezetek, egyházak, kisebbségi önkormányzatok, hagyományőrző rendezvényeket szervező cégek, vállalkozók Magyarországról és a határokon túlról, magyarok által lakott településekről

A program kellékei: - 85 db játék: kézzel hajtott fakörhinta és 35 fajta nagy méretű népi és történelmi játék: sárkányűző, vadászat, koronázó, hordólovaglás, katica verseny, ágyúval törököt, kardozó, babzsák reptető, ütlegelő, patkódobó, csirkepofozó, horgászat, bohóc kalapács, mini gólyalábak, tandemsík, kirakó, bárányka legeltető, vak fűzőcske, vak építő, nyuszi etető, halacska szemező, nyíldobó, karikadobó, karikázó, kapunyitogató, mocsárjáró, Toldi erőpróba, zsákba ugrás, kötélhúzás, óriás ördöglakatok, rovásírás memori, labirintus, méricskélő, egyensúlyozó, pulicsalogató és 50 db asztali logikai fajáték. Íjászat oktatás, kipróbálás. A "Sütöde" - kézműves játszóház - "Kenyérbába" készítés (a kenyér útja a kalásztól az asztalig)

A program lebonyolítása: minden résztvevő kap egy regisztrációs lapot, melyre a játékok kipróbálása után pecséteket gyűjthet. Ha minden játékot kipróbált jutalmul kap egy égetett faérmet. A program időtartama: kb. 4-6 óra (hosszabbra is igényelhető, az önrésznél leírt feltételekkel)

A rendezvény összköltsége: 700 000 Ft, mely a következő költségekből tevődik össze: az animátorok tiszteletdíja, regisztrációs lapok, díjak: égetett fa érmek- kézműves termék, (melyek értéke 500/db, ez előállítási költségeit számoltuk. 250 Ft/db), alapanyagok, amortizációs költségez, szervezési, lebonyolítási költségek, az eszközök össze és szétszerelési költségei, a következő játékok bérleti díja: kézzel hajtott fakörhinta, sárkányűző, vadászat, koronázó, hordólovaglás, katica fogócska, ágyúval törököt, kardozó, babzsák reptető, ütlegelő, patkódobó, csirkepofozó, horgászat, bohóc kalapács,,kirakó, bárányka legeltető, vak fűzőcske, vak építő, nyuszi etető, halacska szemező, mini gólyalábak, tandemsík, nyíldobó, karikadobó, bige, rovásírás memori, labirintus, méricskélő, egyensúlyozó, pulicsalogató, mocsárjáró, íjászat, óriás ördöglakatok, kötélhúzás stb. Kézműves játszóház: "Sütöde".
Önrész: 175 000 Ft (Ez az összeg tartalmazza a bérleti díjon kívül felmerülő egyéb költségeket: az alapanyagok, a díjak: égetett fa érmek- kézműves termék, (melyek értéke 500/db, ez előállítási költségeit számoltuk. 250 Ft/db), a diplomák, regisztrációs lapok, amortizáció, szervezési , lebonyolítási költségek, , az animátorok tiszteletdíját. Több napos rendezvényekre az önrész: 2 napra 315 000 Ft, 3 napra 450 000 Ft. Ha több mint 6 órára szeretnék igénybe venni a játszóteret +15 000 Ft óránként az önrész.
Azon jelentkezők számára, akiknek már volt nyertes pályázatuk az előző években a következő kedvezményeket biztosítjuk: számukra az önrész: 165 000 Ft, és az Egyszerűsített pályázati nyomtatványon kell jelentkezniük.

A pályázatok benyújtásának módja: a pályázatot a Pályázati Formanyomtatvány I. dokumentum kitöltésével lehet benyújtani és a nyilatkozat aláírásával
- postai úton Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület címére: 2746 Jászkarajenő, Ady E. 95.
- e-mailben: magor.magyarjai@freemail.hu címre
A pályázati formanyomtatványt elektronikus úton is le lehet adni, de ilyen esetben is a szándéknyilatkozatot postai úton kell elküldeni, a pályázó által hivatalosan aláírt, lepecsételt formában.

A pályázat benyújtásának határideje:
I. forduló: március 18. A pályázati időszak bármely napjára lehet igényelni a programot.
II. forduló: minden hónap 15-e. A még szabadon maradt napokra lehet pályázatot benyújtani, amikről e-mailben, vagy telefonon lehet érdeklődni.

Szállítási költség: az egyesület székhelyétől ( Jászkarajenő) számítva, 50 km-en belül ingyenes (a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület és a Népi Játékokért Közhasznú Egyesület állja a költségeket), a távolabb lévő helyszínek esetében az első 50 km-t szintén a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület és a Népi Játékokért Közhasznú Egyesület állja, ezen felüli távolság a pályázó költsége, mely 70 Ft/km
Elbírálás: Minden hónap 20. napján.
Értesítés: Az elbírálástól számítva 10 napon belül e-mailben.
Szerződéskötés: a támogatási döntéséről szóló értesítő levelek tartalmazzák, nyertes pályázók számára a szerződéskötés feltételeit és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejét, módját.
Érdeklődni lehet: e-mailben a magor.magyarjai@freemail.hu címen vagy telefonon az egyesület alelnökénél: Lőrincz Teréz, telefonszám: 06 70 615 6275.
Bővebb információ a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület honlapján található: http://www.fakorhinta.gportal.hu (képek, videók a játékokról és a már lezajlott rendezvényekről, értékelések, tudnivalók stb.

I.b) - 2015 - KJ - Népi Játékok Rendezvényekre(35 féle népi és történelmi játék)
A pályázat kódja: 2015 - KJ
A támogatottak köre: önkormányzatok, művelődési házak és központok, cégek, társadalmi- és civil szervezetek, egyházak, kisebbségi önkormányzatok, hagyományőrző rendezvényeket szervező cégek, vállalkozók Magyarországról és a határokon túlról, magyarok által lakott településekről

A pályázat tárgya: a nyertes pályázó által szervezett rendezvényre a egyesületek tulajdonában lévő 25 db népi és történelmi játékokat bérleti díj nélkül biztosítjuk (melyek bérleti díja kb. 300 000 Ft lenne),

A program kellékei: 35 fajta nagy méretű népi és történelmi játék sárkányűző, vadászat, koronázó, hordólovaglás, katica verseny, ágyúval törököt, kardozó, lengőteke, babzsák reptető, ütlegelő, patkódobó, csirkepofozó, horgászat, bohóc kalapács,,kirakó, bárányka legeltető, vak fűzőcske, vak építő, nyuszi etető, halacska szemező, mini gólyalábak, tandemsík, nyíldobó, karikadobó, bige, kapunyitogató, mocsárjáró, Toldi erőpróba, zsákba ugrás, kötélhúzás, óriás ördöglakatok, rovásírás memori, labirintus, méricskélő, egyensúlyozó, pulicsalogató

A program lebonyolítása: minden résztvevő kap egy regisztrációs lapot, melyre a játékok kipróbálása után pecséteket gyűjthet. Ha minden játékot kipróbált jutalmul kap egy égetett faérmet.

A rendezvény összköltsége: 425 000 Ft, mely a következő költségekből tevődik össze: az animátorok tiszteletdíja, regisztrációs lapok, díjak: égetett fa érmek- kézműves termék, (melyek értéke 500/db, ez előállítási költségeit számoltuk. 250 Ft/db), alapanyagok, amortizációs költségez, szervezési, lebonyolítási költségek, az eszközök össze és szétszerelési költségei, a következő játékok bérleti díja: sárkányűző, vadászat, koronázó, hordólovaglás, katica fogócska, ágyúval törököt, kardozó, lengőteke, babzsák reptető, ütlegelő, patkódobó, csirkepofozó, horgászat, bohóc kalapács, mini gólyalábak, tandemsík, kirakó, bárányka legeltető, vak fűzőcske, vak építő, nyuszi etető, halacska szemező, nyíldobó, karikadobó, bige, mocsárjáró, óriás ördöglakatok, kötélhúzás, rovásírás memori, labirintus, méricskélő, egyensúlyozó, pulicsalogató.
Önrész: 125 000 Ft. Ez az összeg tartalmazza a bérleti díjon kívül felmerülő egyéb költséget: az alapanyagok, a díjak: égetett fa érmek- kézműves termék, (melyek értéke 500/db, ez előállítási költségeit számoltuk. 250 Ft/db), a diplomák, regisztrációs lapok, amortizáció, szervezési, lebonyolítási költségek, a játékmesterek tiszteletdíját. Ha több mint 6 órára szeretnék igénybe venni a játszóteret +10 000Ft óránként az önrész.
Azon jelentkezők számára, akiknek már volt nyertes pályázatuk az előző években a következő kedvezményeket biztosítjuk: számukra az önrész: 165 000 Ft, és az Egyszerűsített pályázati nyomtatványon kell jelentkezniük.
A pályázatok benyújtásának módja: a pályázatot a Pályázati Formanyomtatvány I. dokumentum kitöltésével lehet, a nyilatkozat aláírásával
- postai úton Magor Magyarjai Hagyományőrző Egyesület címére: 2746 Jászkarajenő, Ady E. 95.
- e-mailben: magor.magyarjai@freemail.hu címre
A pályázati formanyomtatványt elektronikus úton is le lehet adni, de ilyen esetben is a szándéknyilatkozatot postai úton kell elküldeni, a pályázó által hivatalosan aláírt, lepecsételt formában.

A pályázat benyújtásának határideje:
I. forduló: március 18. A pályázati időszak bármely napjára lehet igényelni a programot.
II. forduló: minden hónap 15-e. A még szabadon maradt napokra lehet pályázatot benyújtani, amikről e-mailben, vagy telefonon lehet érdeklődni.
Szállítási költség: az egyesület székhelyétől (Jászkarajenő) számítva, 50 km-en belül ingyenes (a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület és a Népi Játékokért Közhasznú Egyesület állja a költségeket), a távolabb lévő helyszínek esetében az első 50 km-t szintén a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület és a Népi Játékokért Közhasznú Egyesület állja, ezen felüli távolság a pályázó költsége, mely 70 Ft/km
Elbírálás: Minden hónap 20. napján.
Értesítés: Az elbírálástól számítva 10 napon belül e-mailben.
Szerződéskötés: a támogatási döntéséről szóló értesítő levelek tartalmazzák, nyertes pályázók számára a szerződéskötés feltételeit és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejét, módját.
Érdeklődni lehet: e-mailben a magor.magyarjai@freemail.hu címen vagy telefonon az egyesület alelnökénél: Lőrincz Teréz, telefonszám: 06 70 615 6275.

Bővebb információ a Magor Magyarjai Hagyományőrző Kulturális Közhasznú Egyesület honlapján található: http://www.fakorhinta.gportal.hu (képek, videók a játékokról és a már lezajlott rendezvényekről, értékelések, tudnivalók stb.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Teleki Pál Kárpát-medencei Földrajz, földtan verseny iskolai forduló

18.
FEBR.

Az általános iskola továbbítja a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig a Felvételi Központnak.

18.
FEBR.

Tanulói jelentkezési lapok továbbítása a középfokú iskoláknak és az Oktatási Hivatalnak

18.
FEBR.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

18.
FEBR.

Farsangi napok - Pitypang Óvoda, Sásastó Úti Óvoda

18.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE