TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Nyílt tanítási nap Kótajban

2015. 11. 13. 12:22 | HÍREK

November 12-én a kótaji István Király Baptista Általános Iskola szélesre tárta kapuit az érdeklődők előtt, akik kíváncsiak voltak az iskolánkban folyó oktató, nevelő munkára. Fontos ez az esemény számunkra a gyermekekért végzett hatékony, közös együttműködés szempontjából.

Az osztálytermek benépesültek apukákkal, anyukákkal. Érdeklődve figyelték gyermekeiket, hogyan igazodnak el a tudomány útvesztőiben. Izgultak, tudja-e a választ csemetéjük a pedagógus által feltett kérdésekre, helyesen oldotta-e meg a feladatot? Elég aktív-e az órán, vagy szeret a háttérben maradni?

Az 1. osztályosoknak különleges élményben lehetett részük. A hozzátartozókon kívül szüleikkel együtt elfogadták meghívásunkat a nagycsoportos korú óvodások is. Az apróságok játékos feladatokon keresztül bekapcsolódhattak a matematika és a magyar tanóra munkájába. Ízelítőt kaptak abból, mi vár rájuk a szeptemberi iskolakezdéskor. A vállalkozó szelleműek bátran jelentkeztek a közös feladatvégzésre, a csendesebbek viszont még szüleik mellett érezték magukat biztonságban.

A szülőkkel, óvodás gyerekekkel való találkozások, különböző fórumok lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy iskolánkat bemutassuk, vonzóvá tegyük a leendő első osztályosok számára. Nem titkolt szándékunk annak elérése, hogy minél kevesebb gyereket vigyenek be a szülők a községünkhöz oly közel található megyeszékhely iskoláiba.

Intézményünk jól felszerelt, infrastrukturális feltételekkel rendelkező gyermekbarát iskola. Igényesen kialakított, tiszta környezet, szeretetteljes közeg várja a hozzánk érkező gyermekeket, melyet a nyílt nap során szeretnénk bemutatni.  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pozitív élményekkel távozhassanak, s jó hírünket vigyék az iskola falain túlra vendégeink. Pozitív érzelmi viszony kialakítására törekszünk a leendő tanítók és tanítványaik között. Igyekszünk változatos óravezetéssel, a korszerű audiovizuális eszközök, interaktív tananyag használatának segítségével érdekessé tenni az iskolai munkát a leendő első osztályos gyerekek számára, hogy ily módon megkönnyítsük az iskolába lépésüket tanévkezdéskor.

                                                                                                az iskola tantestülete

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE