TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Országos értekezlet volt Tégláson

2015. 10. 01. 11:56 | HÍREK

2015. szeptember 29-én a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában került megrendezésre a baptista fenntartású iskolák igazgatóinak országos értekezlete.

Az értekezleten a résztvevők számára Szilágyiné Bodnár Erzsébet igazgató asszony bemutatta a téglási iskola szakmai munkáját, majd a tervezett országos versenyek egyeztetésére került sor. A művészeti iskolák képviselői külön teremben tanácskoztak, létrehozták a művészeti szakmai munkaközösséget és egyeztettek a közös programokról, az aktuális szakmai kérdésekről.

A közösen elfogyasztott ebéd után Czibere Béla polgármester úr bemutatta a település legrégebbi épületét, a Degenfeld-Schonburg kastélyt. A délutáni órákban az igazgatók részére Ribáné Horváth Enikő nyújtott tájékoztatást az intézményi önértékelésről és a szaktanácsadói rendszer működéséről.

A találkozó végén valamennyi igazgató adománycsomagot vehetett át a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy képviselőjétől az intézményekben tanuló rászoruló gyerekek számára.

Hasznos napot töltöttünk együtt! 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szóbeli meghallgatások az általános felvételi eljárás keretében

03.
MÁRC.

Házi angol csapatverseny

03.
MÁRC.

Istentisztelet

04.
MÁRC.

Tavaszi Ovigaléria megnyitó

05.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE