TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Országos szakmai konferencia angol nyelvtanárok számára

2018. 03. 28. 12:21 | HÍREK

Március 22-én a baptista iskolák angol nyelvtanárainak szerveztünk szakmai napot Törökszentmiklóson, melyen 12 intézményből közel 40 kolléga vett részt.  Az Intézményfenntartó Központot Szász Veronika Dunán-inneni területi igazgató és Galambosné Halbauer Judit oktatási referens, a Szeretetszolgálatot Szilágyi Attila kommunikációs igazgató és Füzesi Brigitta referens képviselte.


A program első részében Dr. Öveges Enikő, az ELTE angol nyelvi tanszéke adjunktusának „Hogyan tovább az idegennyelv-oktatásban?” című előadását hallgattuk meg. Szó esett a nyelvoktatás jelenlegi helyzetéről, a nehézségekről, a problémás területekről, az osztálytermi egyéni különbözőségekről, a metodikáról és a nyelvoktatás-politikai megoldás-javaslatokról is.

A második részben Gulbert Katalin munkaközösség-vezető mutatta be az intézményünkben folyó emelt óraszámú angol nyelvi képzést és az elért eredményeket. Ezt követően Tóthné Benkő Mónika igazgató-helyettes foglalta össze a jelenlévőknek az amerikai anyanyelvi tanárok/lektorok észrevételeit, kéréseit, melyet a velencei 3 napos összejövetelen fogalmaztak meg. Végezetül a közös munka tapasztalatait, a felmerülő esetleges problémákat, azok megoldásának lehetőségeit, továbbá az együttműködés távlatait beszéltük meg. A jó hangulatú, tartalmas, sok új szakmai információt adó programot közös ebéddel zártuk. Egyetértettünk abban, hogy az ilyen jellegű konzultációkat a jövőben is folytatnunk kell. Köszönjük valamennyi kollégának, hogy elfogadta meghívásunkat! Bízunk benne, hogy hasznos ismeretekkel gazdagodtak és eredményesen bővítették szakmai kapcsolataikat.

 

Görömbei Zoltán

        igazgató

 

 


 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Pót írásbeli felvételi vizsga a 9.évfolyamra

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák

28.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

28.
JAN.

Központi írsábeli pótfelvételi vizsga

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák a 9. évfolyamra

28.
JAN.

Szülői értekezletek a csoportokban

28.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE