TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Projektzáró rendezvény

2020. 02. 05. 12:52 | HÍREK

2020. január 30-án, csütörtökön került sor a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában az EFOP 3.2.6-16-00001-es számú projekt záró rendezvényére.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem szakmai irányításával zajló projektben a téglási intézmény bázis iskolai szerepet töltött be. Az elmúlt három évben a pályázat keretében számos zenei program, tábor és kirándulás került megrendezésre, valamint hangszerek vásárlására is lehetőség volt. A téglási gyerekek több alkalommal vehettek részt koncerten a Zeneművészeti Egyetem dísztermében. Az iskola jó kapcsolatot épített ki számos partnerintézménnyel, mely közös programok megvalósításában realizálódott. A záró rendezvény vendégeit Szabó Csaba Téglás város polgármestere köszöntötte, Háló Gyula a Magyarországi Baptista Egyház kommunikációs osztályának vezetője megköszönte a projektben résztvevők munkáját és megáldotta tevékenységüket. Szilágyiné Bodnár Erzsébet intézményvezető bemutatta a projekt során megvalósított rendezvényeket. Hotzi Péter művésztanár interaktív módon mutatta be az elsajátított új módszertani fogásokat. Élményekkel teli, rendkívül hasznos projektet zárt az intézmény, mely közelebb hozta a zene csodálatos világát a tanulókhoz és a pedagógusokhoz.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE