TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Rácsos sisakban a tóparton

2017. 07. 06. 12:56 | HÍREK

Amerikai trénerek hazájuk futballjának trükkjeire, mesterfogásaira oktatják, alapvetően kitartásra nevelik azokat a magyar fiatalokat, akik nem ijednek meg a nyári melegben sem a fizikai kihívásoktól. A programot a Baptista Szeretetszolgálat támogatja. 

Az agárdi csónakkikötő mellett, a füves térségen a nálunk még csak leginkább televíziós közvetítésekből és játékfilmekből ismert amerikai futball jellegzetes felszerelésébe öltözött fiatalokat láthatott az elmúlt napokban a strandra igyekvő látogató. Persze, látványosságnak sem utolsó ez a játék, a részvétel azonban már egészen mást követel meg: kitartást, figyelmet, összpontosítást. Az elmúlt napokban a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium erre vállalkozó diákjai Agárdra, egy tóparti szállodába költöztek, hogy a délelőttöt a Kalifornia Week és a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében a délelőttöt bibliaórákkal, a délutánt edzéssel töltsék. Huszonöten vállalkoztak arra, hogy a nyári szünidőből erre áldoznak néhány napot: akik nem ismerik túl jól ezt a látványos és gyors tengerentúli sportot, azoknak talán furcsa lehet, hogy a jelentkezők közül tizenöten lányok voltak! A foglalkozásokat virginiai trénerek vezették. A felszerelést a Baptista Szeretetszolgálat biztosította a kemény játékhoz, amely rövidesen Pécsett folytatódik.      


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Pót írásbeli felvételi vizsga a 9.évfolyamra

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák

28.
JAN.

Helyi helyesírási verseny 3-4. évfolyamon.

28.
JAN.

Központi írsábeli pótfelvételi vizsga

28.
JAN.

Pótló központi írásbeli felvételi vizsgák a 9. évfolyamra

28.
JAN.

Szülői értekezletek a csoportokban

28.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE