TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Rendvédelmi nap Kótajon

2015. 06. 01. 11:50 | HÍREK

Nagyszabású rendvédelmi napot szervezett 2015. május 28-án a kótaji István Király Baptista Általános Iskolában a Kemecse Rendőrőrs Iskolarendőre, a kemecsei és kótaji diákok aktív részvételével. A két iskola tanulói két csapatba szerveződve először elméleti felkészültségükről tettek bizonyságot, majd egyéni megmérettetésen elsősegély, kerékpáros közlekedésbiztonsági, valamint bűnmegelőzési ismereteiket alkalmazva tesztfeladatokat oldottak meg.

 

A szellemi torna után fizikai erőnlétüket alaposan próbára tevő ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük. Az egyszerűnek tűnő gyakorlatok végrehajtását golyóálló mellény viselése nehezítette. Ezt követően az eddig elért eredményeket összesítve mindkét iskolából az első tíz-tíz helyezett kerékpáros akadálypályán mérte össze ügyességét, rátermettségét a közlekedési szabályok gyakorlati alkalmazásával.

 

A szeszélyes időjárás ellenére a gyerekek nagy lelkesedéssel, minden tudásukat és képességüket mozgósítva, becsületesen helytállva végezték el a kitűzött feladatokat. A legjobbakat oklevéllel és ajándékcsomaggal díjazták a szervezők. A csapatgyőzelmet kivívó iskolánk legnagyobb jutalma a rendvédelem szinte minden ágát magába foglaló, fegyvereket, nyomozó kutyákat, a tűzoltóságot is felvonultató bemutató lesz a következő tanév őszén.

 

az iskola tantestülete

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Én is futok, de nem céltalanul, az ökölvívásban nem a levegőt csapkodom, hanem megzabolázom, és rabságba vetem testemet, hogy míg másokat tanítok, magam méltatlanná ne váljak.""
(1. Korintusi levél 9,26-27)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nappalis és estis osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Félévi szóbeli számonkérés – esti tagozat

18.
JAN.

Féléves - osztályozóvizsgák

18.
JAN.

Nyílt napok a csoportokban

18.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE