TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sárosdon jártunk, testvériskolánkban

2017. 04. 11. 13:25 | HÍREK

A sárosdi testvériskola meghívására a Farkas Gyula Napokon vettek részt a  téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai.


 „Az iskolában a hét során tanulmányi és sportversenyekkel, egészségnapi programokkal, kiállítással emlékeztek meg az iskola névadójáról. A helyi csapatokon kívül a szomszéd települések és a testvériskolák, a kolozsvári Báthory István Líceum, a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola csapatai versenyeztek 3-4; 5-6; 7-8. évfolyamos kategóriában. Elsőként a természettudományos emlékversenyen mérhették össze diákjaink tudásukat. Ezt követően a csapatok előadásai versenyeztek, melyeknek témája: „Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza” volt, kreatív jelenettel.

Ott voltunk Farkas Gyula szülőházának koszorúzásánál. A program gálaműsorral folytatódott, ahol a vendégek számára is előadtak a csapatok színdarabokat. A közös vacsora után disco-val záródott a program.

A tanulmányi versenyen induló 5-6 évfolyamos csapatunk – Hadházi Péter, Molnár Panna, Zdroba Anna – a második helyezett lett. A 7-8 évfolyamos csapatunk – Czibere Brigitta, Czibere Imre és Fekete Dániel a harmadik helyezést ért el.

A három nap alatt Székesfehérvár nevezetességei közül is megtekintettünk néhányat rövid sétánk alatt – a Középkori Romkertet, az Országalmát, a Virágórát, Kati néni a fertályos asszony és Mátyás bohócának, Mújkónak a szobrát. A sétánk végén meghallgattuk az Órajátékot.

A hazaúton rövid kitérőt tettünk a Velencei-tóhoz.”

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szülői értekezlet Szülő Szervezet értekezlet

24.
FEBR.

Szóbeli felvételi középiskolába

24.
FEBR.

A szóbeli meghallgatások az általános felvételi eljárás keretében

24.
FEBR.

Megemlékezése a kommunista diktatúra áldozatairól (2020. 02. 25.)

24.
FEBR.

Középfokú felvételi eljárás: szóbeli meghallgatások kezdete

24.
FEBR.

A kommunizmus diktatúra áldozatainak emléknapja

24.
FEBR.

Az anyanyelv nemzetközi napja (iskolai helyesírási verseny)

24.
FEBR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE