TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sikeres tehetségnap volt Kótajon

2019. 05. 27. 12:43 | HÍREK

Színes, eseményekben gazdag napjuk volt május 24-én az István Király Baptista Általános Iskola tanulóinak és vendégeiknek Kótajban.

Kiválóan akkreditált tehetségpontként a tehetségnap első részében a különböző tehetségterületek büszkén számoltak be sikereikről, elért eredményeikről. A közönséget a néptáncos és aerobikos gyerekek színvonalas előadása szórakoztatta.

Tanulóink a Honfoglalás projekt keretén belül több héten keresztül élményszerűen, játékos formában ismerkedtek meg elődjeink szellemi és tárgyi hagyományaival, történelmi emlékeivel. Ennek zárásaként minden évfolyam bemutatta a projektben végzett tevékenységét, kiállítást rendeztek az elkészített munkadarabokból, tárgyakból! A gyerekek elégedett, sokrétű véleménye, a kreatív kivitelezések bizonyították a projekt sikerességét. A harmadikos tanulók honfoglalásról szóló táncos jelenete zárta a délelőttöt.

A színpadon a Mandala Dalszínház: Lúdas Matyi- című színdarabjával szórakoztatta a gyereksereget és a felnőtt közönséget, akik vastapssal jutalmazták a színészeket.

A nap fénypontja az elsős gyerekek avatása volt, ahol fogadalmukkal igazi „István Királyos”diákokká váltak!

Programjaink sikerességét bizonyította a gyermekek csillogó tekintete, megelégedett mosolya, mely boldogsággal töltötte el a pedagógusokat!

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Az első félév vége

22.
JAN.

Első félév vége

22.
JAN.

Féléves jegyek lezárása, félévi osztályozó konferencia

22.
JAN.

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

22.
JAN.

Az első félév utolsó tanítási napja, a tanulók lezárása

22.
JAN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE