TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sportágbemutató Pécsen

2017. 12. 12. 16:38 | HÍREK

Sportágbemutatót tartott óvodásoknak a Baptista Szeretetszolgálat Széchenyi István Gimnáziumának Radnóti utcai telephelye.

Az óvodai sportágbemutatón az új iskolai sportprogrammal találkozhattak az iskolába ellátogató gyerekek és szüleik. A délután során a gyerekek a labdarúgás, szivacskézilabda, kosárlabda, jiu jitsu, torna, tollaslabda és az iskolában új sportágként szeptemberben induló amerikai focival ismerkedhettek meg.

Az idei tanévtől az iskola első évfolyamos tanulói testnevelés órákon új, blokkosított formában ismerkedhetnek meg a sportágakkal, mely a későbbi sportágválasztásukat könnyítheti meg. Több pécsi sportegyesület is támogatta az iskola elképzelését, így elindulhatott szeptembertől a közös munka. Az új sportági program felkeltette a pécsi egyetem figyelmét is, a PTE ETK antropometriai mérésekkel csatlakozott a programhoz. Az antropometriai vizsgálatokkal gyorsan és szakszerűen mérhető fel akár több száz gyermek testi kondíciója, alkati adottsága. A mérésekkel feltérképezhetőek azok a mozgásformák, sportágak is, amelyekben a gyermek hosszú távon sikeres lehet.

Az iskola elsődleges célja, hogy a gyerekek minél több sportággal ismerkedjenek meg és váljon a testmozgás életük mindannapi részévé. Az iskola, a sportegyesületek, az egyetem közös összefogása és a szülők támogatása hozzásegíti a gyerekeket a legmegfelelőbb sportág kiválasztásához.

 

KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Bizony mondom nektek, ha csak akkora hitetek lesz is, mint a mustármag, s azt mondjátok ennek a hegynek itt, menj innét oda, odamegy, s nem lesz nektek semmi lehetetlen.""
(Máté evangéliuma 17,20)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Amatör felkészülési verseny, tollaslabda

23.
MÁRC.

Vasárnapi diák istentisztelet az iskolában

24.
MÁRC.

A módosító tanulói adatlap elküldése az Oktatási Hivatalnak

25.
MÁRC.

Leendő elsősök meghallgatása

25.
MÁRC.

Elbeszélgetés általános iskolai jelentkezők

25.
MÁRC.

A módosító tanulói adatlap elküldése az Oktatási Hivatalnak

25.
MÁRC.

Hét elejei igehirdetés ( minden hétfői napon)

25.
MÁRC.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2013 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE